Merhaba arkadaşlar, aşağıda belirttiğim iki sistem arasında kaldım ama bu ikisi dışında da başka sistem önerirseniz incelerim.
www.sinerji.gen.tr
www.teknobiyotik.com
Fiyatı düşük sistemler benim için daha iyi olur ama RTX teknolojisini kullanmayı çok istiyorum ve bu ekran kartına uygun darboğaz yapmayan bir işlemci, donma veya kasma yaşatmayan bir monitörle almak istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Sinerji Nemesis Ryzen 7 3800X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Nemesis Ryzen 7 3800X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD 24" 144Hz Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - FIRSAT KÖŞESİ | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Fiyatı düşük sistemler benim için daha iyi olur ama RTX teknolojisini kullanmayı çok istiyorum ve bu ekran kartına uygun darboğaz yapmayan bir işlemci, donma veya kasma yaşatmayan bir monitörle almak istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.