8000 TL 144 Hz monitörlü sistem toplama

JAKAL

Hectopat
7000-8000 ₺ civarında oyun odaklı sistem toplamak istiyorum, monitörün 144 Hz 1 ms olması dışında bir kriterim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kesinlikle hazır toplanmış sistem tavsiye etmiyorum, özellikle ekran kartları dandik olabiliyor.
Gerçekten çok haklı ve de parçaları tek tek topladığınızda daha ucuz çıkıyor fiyat.Tabii hepsinde değildir ama benim baktıklarında öyle idi. Ayrıca bazı parçaları çok dandik çıkabiliyor RAM , PSU gibi

Bende sizin gibi 7-8 bin lira civarı toplayacağım Ağustosun sonuna doğru :)

@DENlZ Palit dandik bir marka diyemem ama bi gigabyte yada asus olmadığı kesin. Benim şahsi fikrim alınmaması gerektiği yönünde kasa kalitesi, güç kaynağı, ram vs. en ucuz olanları seçilerek toplanmış bir sistem olduğunu düşünüyorum. 6600TL diye bu sistemi alıp 2 sene sonra problemler yaşamaya başlayacağıma 7-7500TL veririm 5 sene sıkıntısız kullanırım. Elbette tercih meselesi. Ayrıca arkadaş oyun için sistem tavsiyesi istemiş, ben amd'nin kesinlikle oyun performansında intel seviyesinde olmadığını düşünüyorum ki amd de bunu kabul ediyor zaten. Teknik olarak daha üstün olsa da bütün oyunlar intel intel diye bağırıyo, hal böyle olunca da şahsen oyun için intel kullanılması gerektiği kanaatindeyim. Şimdi amd ciler ellerine taş alıp beni taşlayabilirler :D

Sizin dediğiniz marka pc'ler toplanmış sistemler daha ucuz oluyor tek tek toplandığında
Hayır ya Sinerji olsun Teknobiyotik olsun İtopya olsun ben hepsinin hazır PC lerini araştırmıştım ve hepsi aynı sonuca çıkıyor 150tl gibi fazla bir fiyat farkı çıkıyor ve yorumlarında da az da olsa kötü yorumları vardı. Belki değişmiştir şu aralar fazla o taraflara bakamıyorum zamandan

Siz sistemin detaylarına baktınız mı? PSU hakkında bir tane kötü yorum yok. 80+ ve Bronze sertifikalarına sahip. Ramler zaten XPG'nin 2x8 GB 3000 MHz. Gayet kaliteli. Anakart AsRock B350 Pro 4 inanılmaz kalitelidir. Sosyal'de de önerilen bir anakart. HDD Seagete'in 1 TB 7200 RPM 64MB modeli. Aynısını kullanıyorum çok memnunum. SSD deseniz ADATA SU700 serisinden kaliteli bir SSD. Kasanın her ne kadar Dark diye adı çıksa da kullanıcı yorumları gayet iyi. Herkes fanlar sessiz, malzeme kalitesi iyi diyor.
Anlayacağınız parçaları tek tek toplayınca oluşacak kaliteden hiç bir şey eksik değil.
Şimdi 6600 TL'ye toplayın bakalım aynı sistemi.

6600TL vermek yerine 7000küsürlere çıkarak çok daha performanslı, 8400-8500TL civarında 144hz monitörlü canavar gibi bir bilgisayar toplamak bana daha mantıklı geliyor. Amd işlemcilerini gerçekten çok bilmiyorum o yüzden çok fazla yorum yapmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı