8000 TL Android telefon önerisi

Yurt dışı Note 10 Pro modellerine de bakabilirsin. Onlar çok daha ucuz. Yasal değil elbette ama ülkede bu cihazları kullanan milyonlar var.
O kadar uğraşmak istemiyorum hocam ya. Hepsiburada'dan çekeceğim bir şey. Babam kullanacak zaten. M23 de cazip geldi o yüzden. Note 10 PRO ile aralarında 2K fiyat farkı var. Değer mi bilmiyorum o farka. Oyun vs. hiç oynanmayacak zaten. Batarya ve kamera önemliydi biraz.
 
@BERWAR Anladım hocam. Teşekkür ederim. Bundan daha iyisi yok gibi bu bütçeye. Bunu alacağım. Teşekkürler.


Hepsiburada üzerinden bu fiyata Redmi Note 10 Pro almak yerine sahibinden üzerinden Xiaomi 11T Pro almanız daha mantıklı. Telefon gayet iyi pişman etmez ve uzun yıllar götürür.

Xiaomi 11T Pro Siyah 120 Watt Şarjlı Kutulu
 
M23 batarya olarak babana yeter. Donanımı da yeterli olur. Ekranın baban için çok önemli oldugunu düşünmüyorum. Açıkçası kamera olarak fark hissedilir derecede. Note 10 Pro modeline o kadar para verilir mi dersen hayır derim.
 
@BilgisayarKurdu @BERWAR Selamlar hocalarım bir şey soracaktım sizlere.

Ben N11'den 7200 TL'ye Redmi Note 10 PRO aldım. Telefon geldi. Kutusunun vakumlu ambalajı vs. vardı. Söktüm onu. Kutunun sağında IMEI numarasının olduğu yerde India yazıyordu. Anladım ki India modeli gelmiş Global değil. Yani NFC özelliği yok ve kamerası Global'a göre daha kötü. Kutuyu açtım. Telefonun camında hiçbir etiket vs. yoktu. Sadece arkasında IMEI'lerin yazdığı kağıt yapışıktı. Telefon kılıfının çıkması gereken kutucuğun da içi boştu sadece bir kağıt parçası vardı Türkçe tanıtma kılavuzu gibi ama kağıtta yazan donanım özellikleri de başka telefona aitti. Şarj adaptörü de bozuk çıktı. Benim bildiğim koruyucu film uygulanmış olarak geliyordu bu modelde o da yoktu.

Böyle olunca mağazayı aradım ve ithalatçı garantili ürünlerde aksessuar çıkmadığını (?) belirttiler ve yeni adaptör yollayabileceklerini söylediler. İsterseniz iade edebilirsiniz SIM kartı takmadıysanız dediler. Ben de telefonu babama aldığım için istemedi iade etmek bana fark etmez dedi fakat benim içime sinmedi. Yani telefonun ekranında bir tane bile etikettir, böyle özellikleri yazan şefaf bir kağıt vs. yapışık olmaması normal mi şunun gibi:

1665069979361.png


IMEI sorgulamasında veya S/N sorgulamasında bir sorun gözükmedi. Yani o kutuyu ilk biz açıyoruz gibi gelmişti ambalajından dolayı fakat kutu içeriği biraz aksini düşündürttü.

Mesela içinden böyle iki kalın kitapçık da çıkmadı:

1665070241672.png


N11'in desteğine sorunca ambalajı açılmış ve SIM kartı takılmış ürünü iade edemezsiniz ikinci el kategorisine düştüğü için dediler. Ya da servise gönderip iadeye uygundur vs. alacaksınız dediler.

Peki ben SIM takmadım diyip iade etsem bunu anlayabilirler mi?
 
Son düzenleme:
Daha önce kullanılmış gibi duruyor. O ambalajların üstünde olması gerek. Format atıp sıfır diye satmışlar bana göre. N11 gibi yerler iade etme konusunda da sıkıntılı yerler. Zaten geçen ay 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade etme hakkını da kaldırdılar maalesef.
 
Daha önce kullanılmış gibi duruyor. O ambalajların üstünde olması gerek. Format atıp sıfır diye satmışlar bana göre. N11 gibi yerler iade etme konusunda da sıkıntılı yerler. Zaten geçen ay 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade etme hakkını da kaldırdılar maalesef.
Bana da öyle geliyor ama babam uğraşmam diyip iade istemedi. Zaten alırlar mı bilmiyorum SIM kartı da taktık. O iade hakkı 2023'e kadar ertelenmemiş miydi?
 

Geri
Yukarı