Yav zaten onun telaşı beni bitirdi, normalde telefon umrumda olmaz geçen sene M33 alayım dedim sonra yoğunluk vs derken kaldı. O telefon 3.5k idi şimdi 7600 lira. Yılbaşından sonra 8000 bine anca başını alırım gibi. Bir an önce almam gerekiyor.Dostum bekleyeceksen bile en fazla 1 hafta bekle yılbaşı indirimi yakala yılbaşından sonra 8000 bine hepimiz alırız başı.
S20 fe diyecektim o bile 10k üstü olmuş.
Bu marka hakkında pek iyi şeyler duymadım hocam. Samsung ya da Xiaomi tercih ediyorum.![]()
Realme 8 128 GB Gümüş Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme 8 128 GB Gümüş fiyatları 7.619,62 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme 8 128 GB Gümüş özelliklerini incele, 6 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Yav zaten onun telaşı beni bitirdi, normalde telefon umurumda olmaz geçen sene M33 alayım dedim sonra yoğunluk vs derken kaldı. O telefon 3.5k idi şimdi 7600 lira. Yılbaşından sonra 8000 bine anca başını alırım gibi. Bir an önce almam gerekiyor.
Bu marka hakkında pek iyi şeyler duymadım hocam. Samsung'ya da Xiaomi tercih ediyorum.
Kamerası nasıldır hocam? J7 kullanıyorum kameram gündüz fena değil ama gece olduğunda adeta bir hayal kırıklığı vakit kaybı rezillik vs ne derseniz. Kamerası düzgün olsun istiyorum.Hocam asıl tercih etmemeniz gerekenler onlar. Samsung bir nebze de Realme 8 gerçekten güzel telefon.
Deneyimlemiş biri olarak konuşuyorum, kulaktan duyma bilgiler ile değil bilginiz olsun.
Kendim şu anda GT Master Edition modelini kullanıyorum. 8 modelini de babam kullanıyor ve hiçbir donma takılma olmadı 1 yıldır. Birçok muadil Xiaomi telefonla aynı özellikte, bazılarında ekran olarak daha iyi hatta ve arayüzü Xiaomi'ye göre çok daha stabil çalışıyor.
O telefonu bi mağazada gördüm biraz kurcaladım çok beğendim, biraz araştırma yaptım insanlar sizin gibi diyor, sonradan tadı kaçıyor o telefonun sanırım. Şimdide M33'e göz kırpıyorum, arayıştayım.Redmi note 10 pro kullanıyorum. Memnunum ama yazılım güncellemesi yapa yapa kamera kalitesi düştü gibi geldi bana. Yakın zamanda garantiye verip sürüm düşürteceğim. İlk aldığım haline göre yorum yapacak olursam. Kamera ve hızı çok hoşuma gitti. Öneririm. Samsung A52'de öneririm kardeşim ile bu telefonları aldık ve aralarında çok fark yok gibi. Hatta A52 ekranı bir tık daha küçük.
Kamerası nasıldır hocam? J7 kullanıyorum kameram gündüz fena değil ama gece olduğunda adeta bir hayal kırıklığı vakit kaybı rezillik vs ne derseniz. Kamerası düzgün olsun istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.