8000 TL bilgisayar toplama

Sizin yazım denetiminden fazlasına ihtiyacınız var zaten.

*Direkt
*Siz de.

Ağlayarak köşede bekleyebilirsiniz. Bana 1650'nin saydığım oyunlar dışında düzgün grafiklerde 100+ FPS aldığı aa veya AAA oyun gösterin önce siz. :D

Evet anlama sorununuzun olduğunu bir kere daha gördük yazım hatalarına takılmiyorum demiştim zaten ban yemediğim sürece sıkıntı yok benim için TDK bekçiliği yapmaya gerek yok ama anlamak anlayabilmek önemlidir sizde de o eksik ama anlatamiyoruz işte. Ayrıca neden o oyunları sayayım genelleme yaptım işte günümüz popüler oyunlarda, e spor oyunlarinda rahat 100 üstü FPS alır daha ağır RDR2 gibi oyunlarda da 40FPS alınır dedik hala anlamıyorsun say falan diyorsun.

Evet anlama sorununuzun olduğunu bir kere daha gördük yazım hatalarına takılmiyorum demiştim zaten ban yemediğim sürece sıkıntı yok benim için TDK bekçiliği yapmaya gerek yok ama anlamak anlayabilmek önemlidir sizde de o eksik ama anlatamiyoruz işte. Ayrıca neden o oyunları sayayım genelleme yaptım işte günümüz popüler oyunlarda, e spor oyunlarinda rahat 100 üstü FPS alır daha ağır RDR2 gibi oyunlarda da 40FPS alınır dedik hala anlamıyorsun say falan diyorsun.
Evet çünkü o saydığınız oyunlarda 100+ FPS almak için ekran kartına ihtiyaç yok bunu anlatmaya çalışıyorum, anlamayan sizsiniz. Yamulunca TDK bilmemne diyen de sizsiniz.

Ekran kartlarının fiyatlarının düşmesi çok zor . Ethereum bitse binlerce coin var . Hepsi düşse bile hemen düşmez çünkü daha kur farkı var . Kur farkı her geçen gün yükseliyor .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı