3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 22 Eylül 2020 #11 Hangottom dedi: Pc Toplama Sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayın Pc toplama sihirbazı, en uygun fiyatlarla hızlıca ve yüksek uyumlulukta bilgisayar toplamanıza olanak verir. Bilgisayar toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. www.sinerji.gen.tr HDD çıkarsa tam 8000TL ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam link çalışmıyor, tekrar atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2020
Hangottom dedi: Pc Toplama Sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayın Pc toplama sihirbazı, en uygun fiyatlarla hızlıca ve yüksek uyumlulukta bilgisayar toplamanıza olanak verir. Bilgisayar toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. www.sinerji.gen.tr HDD çıkarsa tam 8000TL ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam link çalışmıyor, tekrar atabilir misiniz?
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 22 Eylül 2020 #12 522JDBL8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
522JDBL8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 22 Eylül 2020 #13 Lazero53 dedi: Ondan mı tek 3080'i ona gönderdiler ilk ve kanıt göster adam kaç ödül aldı. Bilip bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Tek ona gönderdiler aynen kardeşim aynen. Technopat forumundasın ama Technopat'ın çektiği tek videoya bile bakmamışsın. Hangottom dedi: 522JDBL8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ben de bu sistemi öneririm.
Lazero53 dedi: Ondan mı tek 3080'i ona gönderdiler ilk ve kanıt göster adam kaç ödül aldı. Bilip bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Tek ona gönderdiler aynen kardeşim aynen. Technopat forumundasın ama Technopat'ın çektiği tek videoya bile bakmamışsın. Hangottom dedi: 522JDBL8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ben de bu sistemi öneririm.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 22 Eylül 2020 #14 QU49R7BY kodlu Özel Toplama Bilgisayar www.sinerji.gen.tr alternatif sistem. Pek beğenmedim ama kötü bir sistem değil. İlk yaptığıma aşık oldum ama.
QU49R7BY kodlu Özel Toplama Bilgisayar www.sinerji.gen.tr alternatif sistem. Pek beğenmedim ama kötü bir sistem değil. İlk yaptığıma aşık oldum ama.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 22 Eylül 2020 #15 Hangottom dedi: 522JDBL8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... HDD'ye gerek yok. 480GB yetersiz gelirse ucuz bir tane WD Greenpower 320GB alır 70TL'ye. HDD çıkart, ekran kartını 2060 Super yap. Sistem güzel.
Hangottom dedi: 522JDBL8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... HDD'ye gerek yok. 480GB yetersiz gelirse ucuz bir tane WD Greenpower 320GB alır 70TL'ye. HDD çıkart, ekran kartını 2060 Super yap. Sistem güzel.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Eylül 2020 #16 Çocuğa güldüm ya.