8000 TL bütçe sistem önerisi

Bu sistemde anakart B450 Pro4'e bellekler 3200MHz'e yükseltilse iyi bir sistem olur. Bir de o SSD için kronik sorunlu diyorlar ama detaylarını bilmiyorum. PSU da yükseltilse tadından yenmez. 12V'tan 550W veriyormuş.

Aslında size uzun uzun cevap yazmak isterdim lakin aralarında yüzde 25'i aşan 5600XT ve 2070 arasındaki performans farkına yüzde 13-17 dediğinizi görünce bundan vazgeçtim çünkü bundan sonra diyeceğiniz hiçbir şeyin şahsımca bir önemi yoktur.

O bütçeye daha iyisi toplanıyorsa gayet normal denemez.
Neyse bundan sonrası konu sahibine kalmış atılan sistemler arasında en dengeli ve performanslı sistemi araştırıp alsın.

Eğer daha iyisini atan olursa bazı arkadaşların aksine seve seve öneririm diretmenin bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Yardiminiz için teşekkürler arkadaşlar.
Bu sistemde anakart B450 PRO4'e bellekler 3200MHz'e yükseltilse iyi bir sistem olur. Bir de o SSD için kronik sorunlu diyorlar ama detaylarını bilmiyorum. PSU'da yükseltilse tadından yenmez. 12V'tan 550W veriyormuş.

PSU olarak önerin var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…