8000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Arkadaşın arkadaşı sanırsam üniversite okuyor ne yapıcak masaüstünü okula götürmesi gerek olabilir siz konuşmayın.
Dediğim gibi siz anlamazsınız, ben yorum yaparken karşımdakinin bilgisayar bilgisini yok sayarım, sonuçta tanımıyorum ve en kötü senaryoyu baz alırım. Bu da başlık sahibinin aynı bütçe ile masaüstü alarak kat kat daha iyi performans alabileceği gerçeğini bilmiyor olduğudur. Bunu hatırlattım, başlık sahibi beğen butonuna bastı, benim vicdanım rahat, onun bildiği ya da bilmediği yerli yerine oturdu ve konu kapandı, konuyu kirletiyorsunuz.

Konu kapandıysa uzayabilirsiniz ?

Arkadaşım öğrenci değil bir mühendis. İş yerine taşıyabilmek istiyor bilgisayarı.
Lütfen sakin kalınız, münakaşaya hiç gerek yok...
Peki 9. nesil I5, 8 GB RAM ve 1650 ile konuda bahsettiğim programlar akıcı şekilde kullanılabilir mi?

Son düzenleme:
Nasıl yani 9. nesil I7 işlemci, 16 GB RAM ve 1660 TI bu yılın son çıkan oyunlarını en yükseğin bir tık altı ayarlarda mı oynatır?

1660Tİ, 1050Tİ vs. matematik ve çizim programlarını akıcı olarak çalıştırabilir mi? AMD tarafından hangi muadilleri var onu öğrenebilir miyim? Lenovo felan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…