8000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Arkadaşın arkadaşı sanırsam üniversite okuyor ne yapıcak masaüstünü okula götürmesi gerek olabilir siz konuşmayın.
Dediğim gibi siz anlamazsınız, ben yorum yaparken karşımdakinin bilgisayar bilgisini yok sayarım, sonuçta tanımıyorum ve en kötü senaryoyu baz alırım. Bu da başlık sahibinin aynı bütçe ile masaüstü alarak kat kat daha iyi performans alabileceği gerçeğini bilmiyor olduğudur. Bunu hatırlattım, başlık sahibi beğen butonuna bastı, benim vicdanım rahat, onun bildiği ya da bilmediği yerli yerine oturdu ve konu kapandı, konuyu kirletiyorsunuz.

Dediğim gibi siz anlamazsınız, ben yorum yaparken karşımdakinin bilgisayar bilgisini yok sayarım, sonuçta tanımıyorum ve en kötü senaryoyu baz alırım. Bu da başlık sahibinin aynı bütçe ile masaüstü alarak kat kat daha iyi performans alabileceği gerçeğini bilmiyor olduğudur. Bunu hatırlattım, başlık sahibi beğen butonuna bastı, benim vicdanım rahat, onun bildiği ya da bilmediği yerli yerine oturdu ve konu kapandı, konuyu kirletiyorsunuz.
Konu kapandıysa uzayabilirsiniz ?

Arkadaşım öğrenci değil bir mühendis. İş yerine taşıyabilmek istiyor bilgisayarı.
Lütfen sakin kalınız, münakaşaya hiç gerek yok...
Peki 9. nesil I5, 8 GB RAM ve 1650 ile konuda bahsettiğim programlar akıcı şekilde kullanılabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı