8000 TL GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Monitör sistemin dışında tutulmalı her zaman. Belli bir paran varsa, bilgisayardan performans istiyorsan, monitörden çok sisteme yatırım yapman gerekiyor. Bunu dedim ben.
Bir şey anlamadığın belli olmuş oldu bu yorumundan.

Bir şey anlamadığın belli olmuş oldu bu yorumundan.
Ben konuya hakim olduğumu söylemedim. Ama benim dediğimin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Cevap verirken laflarını seçerek konuşursan sevinirim. Ayrıca ben kendi adıma konuşuyorum. Belli bir param varsa onu önce sisteme yatırım yaparım. Beni idare etmelik bir monitör alırım. 2-3 ay sonra monitörü upgrade edebilirim

Son düzenleme:
Ben konuya hakim olduğumu söylemedim. Ama benim dediğimin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Cevap verirken laflarını seçerek konuşursan sevinirim.
GTX 1080 4k için bir karttır. 1080 alan adam 1080p bir monitör kullanacaksa 1080 almasındaki sebep ne? Konuya hakim değilsen bu kadar emin konuşma.

GTX 1080 4k için bir karttır. 1080 alan adam 1080p bir monitör kullanacaksa 1080 almasındaki sebep ne? Konuya hakim değilsen bu kadar emin konuşma.
Daha sonra monitörü upgrade etmeyi düşünüyorsa 1080 alsın zaten. Upgrade etmeyecekse 1060 alsın.

Bir de çok bilgilisin ya. Bir şey sormak istiyorum. İnternette ki benchmarklara baktığımızda (bütün oyunlar için geçerli değil), mesela "For Honor" da. 1080 Ti ekran kartı ile 1080p de 178 fps, 1440p de 115 fps, 2160p de ise 57 ortalama fps veriyor. Bunu nasıl açıklıyorsun. Merak ettiğim için soruyorum gerçekten.

Darboğaz oluşmadığı sürece ben daha çok fps alıyor muyum? Evet
1080p oynamak istiyorsan gidip 1080 almazsın. 4k için bu kart önerilir. O zaman 108op çözünürlükte bu kart daha çok FPS veriyor diye 1080p sistem toplayanlara GTX 1080 mi önereceksin arkadaşım?

Anlatayım. Öncelikle k serisi işlemciye h270 anakart alman ancak o k'nin özelliği zaten OC'dir ve senin anakart OC yapmaya müsait değil. OC yapılmayacaksa 240 mm bir sıvı soğutucunun mantığı yok bence. Ayrıca Ryzen'ler çıkmışken artık 7700k alınacağını düşünmüyorum. Zalman yerine Corsair veya Cooler Master kasa alınabilirdi. Yarı modüler yerine tam modüler bir güç kaynağı da alınabilirdi.
Cevabın için teşekkür ederim ancak K olunca illa Oc yapmamız gerekmiyor bende 4670 k İ5 var hiç oc yapmadım sadece i7 7700 ile i7 7700k arasındaki Ghz farkı olduğu için seçtim. Arkadaş zaten OC yapacak kadar anlasaydı bize danışmazdı mantıken yani .Ayrıca bende Seidon 120V var ve tek fanla işlemci çok güzel ısınıyor. Ben 2 tane özel fan aldım ve 2 fanın arasına yerleştirdim su bloğu'nu ısınma sorunuda kalktı ortadan 60 dereceyi hiç geçmiyor. Kasa ve Güç kaynağı evet fikrine katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı