8000 TL GTX 1080 Sistem Toplama

copala3

Hectopat
Katılım
27 Ekim 2014
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ortalama 8000 TL bütçe ile GTX 1080 Gaming X ekran kartı olan, monitör dahil oyun bilgisayarı toplamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
 
O fiyata monitör dahil 1080 ekran kartlı sistem toplayamazsın. 1080 ekran kartlı sistem toplayabiliyorsun ancak bu sefer monitöre para kalmıyor. E 1080 ekran kartına da 2K monitör yakışır. Bu sefer de bütçeni aşıyor.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Arkadaşın önerdiği sistem güzel fakat ekran kartını Asus Turbo yapabilirsin. Ayrıca bu incehesap.com güvenilir bir site midir? Hakkında bazı şaibeli şeyler okumuştum, şahsen alışveriş yapan var mı?
 
En iyi sistem benim yukarıda önerdiğim. ASUS Turbo blower fan soğutuculu bir ekran kartı. Soğutması çok kötü. Yoksa biz de biliyoruz. İncehesap hakkında şu ana kadar kötü bir şeye rastlamadım, @Recep Baltaş da güvenilir demişti. Arkasında Oksid Bilişim var sanırım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı