8 Bine eli yüzü düzgün hazır sistem yok hocam bütçeniz max ne kadar çıkar.8 bin lira bütçem var yardımcı olursanız sevinirim.
8 bin lira bütçem var yardımcı olursanız sevinirim.
Apu sistem alırsınız o büyçeye ya 2. El bakın. Ya da para bitiktirin8 bin lira bütçem var yardımcı olursanız sevinirim.
APU sistem alırsınız o büyçeye ya 2. el bakın. Ya da para bitiktirin.
Yarı ikinci el yarısında sıfır topladım 10 bin tl ye Monitör dahil sagolAPU alıp sonradan paranız olunca 2. el güzel bir ekran kartı alabilirsiniz.
Sistemin parçaları r5 1600 af anakart a320m a pro 8x2 ram 3000mhz rx 580 ekran karti 240 gb ssd 650 w psuYarı ikinci el yarısında sıfır topladım 10 bin tl ye Monitör dahil sagol
Yarı ikinci el yarısında sıfır topladım 10 bin TL'ye monitör dahil sağ ol.
Sistemin parçaları R5 1600 AF anakart A320M a Pro 8x2 RAM 3000MHz RX 580 ekran karti 240 GB SSD 650W PSU.
Ekran karti sıfır kasa sıfır güç kaynağı sıfır SSD sıfır anakart temiz 2 el işlemci 2 el temiz RAM 2 el temiz bir de monitor alacağım 2 bin e AOC 23.8" 24B2XH/EU 75Hz 4ms HDMI VGA FHD IPS monitör bu güzelmi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.