Arkadaşım hayırlı olsun sistemin, bana göre de sistemde bir sıkıntı görünmüyor. Ancak ben olsaydım anakart ve ekran kartında ASUS, kasa da ise Cooler Master tercih ederdim.
Farklı bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Seçtiğin sisteme bakınca anlıyorumki çok profesyonel işlemler yapmayacaksın hatta daha çok oyun amaçlı alıyorsun. Eğer doğru anlamışsam; sırf grafikler düzgün olsun, akıcı oynayayım diye bir ekran kartına 3127 TL + KDV vermek ne kadar mantıklı. Ben imzamdaki sistemi kullanıyorum ve şu an piyasadaki tüm oyunları, oyununa göre üst-orta-alt ayarlarda oynayabiliyorum. Skylake'ın HD 530 grafik desteği gerçekten çok iyi. Eğer bir gün süper ötesi grafikler istersem emin ol gider kendime 2000 TL'ye Xbox ya da 1500 TL'ye PS4 alırım. Hem gerçekten çok daha iyi grafiklere sahip olurum hem de param cebimde kalır. Denediğim oyunlar arasında Crysis, Medal of Honor, Call of Duty var, eğer bunlarla test olmaz diyen arkadaşlar varsa hangi oyunla test etmem gerektiğini söylerlerse onu da dener sonucunu yazarım.