8000 TL i7 6700K Sistem

@Emre.k92 Bütün SSD'ler üzerinde yazan Okuma/Yazma değerlerini tam anlamıyla vermemektedir.

Samsung 850 EVO 250 GB Benchmark: http://ssd.userbenchmark.com/Samsung-850-Evo-250GB/Rating/2977

Kingston HyperX Savage 240GB Benchmark: Security Check - UserBenchmark

Kingston HyperX Savage gücünü 100k/89k değerine kadar IOPS okuma/yazma kapasiteleri ile, 560 MB/sn değerine kadar okuma ve 530 MB/sn değerine kadar yazma olmak üzere inanılmaz hızlar sunan dört çekirdekli, 8 kanallı Phison S10 denetleyiciden alır. Toshiba A19 MLC NAND bellekleri kullanır. Bu bileşenlerden Kingston HyperX Savage serisinin, Samsung 850 EVO'dan daha performanslı olduğunun kanıtlarıdır. Ayrıca Fiyat/Performans olarak'da Kingston HyperX Savage daha iyi bir seçim olacaktır.

Toplanan sisteme göre bir fazlası yok. Ne için toplama gereği duydunuz anlamadım. :redface:

MSİ yerine ASUS ' a yönelmeniz. Özellikle ASUS ' un GTX980 Tİ DİRECTU III , modeli MSİ 'dan çok daha üstün.
Bakın rica ediyorum, bilmediğiniz konularda yeterince söz sarfedin. Yahu çok daha üstün ne demek açıklarmısınız bana ? Ben ikisinide denedim göremedim, rica ediyorum açıklayın. 980 Ti modelinde Asus neredeyse en başarısız modellerden biriydi. Galax ve Msi en üst sıralarda. Yanlış bilgi verip kafa karıştırmayın.

@Emre.k92 İşlemci soğutucu koymayı unutmuşum. Kusura bakmayın.

Adsız.png

SSD: Kingston 240GB HyperX Savage Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 560MB/Yazma 530MB)

8230TL gibi bir fiyata denk gelmektedir.

@Asya Ay Daha kaliteli ve performanslı bir kasa, RAM, SSD ve işlemci soğutucu kullandım. Kalitesinden ötürü ASUS taraftarıyım bu yüzden ASUS parçalar kullandım.

@Silinen üye Öncelikle seçtiğiniz soğutucu diğerinden daha iyi değil. RAM'lerde de düşüş yapmışsınız. :/ Asus artık kalitede ciddi düşüş yaşıyor, bilginize.

Aynı marka ve hatta aynı modeldeki bir ürün için 120MM radyatöre sahip bir soğutuc 140MM radyatöre sahip olan bir soğutucudan nasıl daha iyi olabiliyor? Ayrıca RAM konusunda sadece MHz değerlerine bakılmaz.

En önemli noktaya da gelecek olursak ASUS her geçen gün kalitesine kalite katıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı marka ve hatta aynı modeldeki bir ürün için 120MM radyatöre sahip bir soğutuc 240MM radyatöre sahip olan bir soğutucudan nasıl daha iyi olabiliyor? Ayrıca RAM konusunda sadece MHz değerlerine bakılmaz.

En önemli noktaya da gelecek olursak ASUS her geçen gün kalitesine kalite katıyor.
Soğutucu konusunda kusura bakmayın sizin onu seçtiğinizi sandım. (y)
Evet Ram'de saat hızından başka CL değeri de önemlidir ve bunda da seçtiğiniz model daha kötü. Neyse biz konuşmamızı bitirelim, konu uzamasın.
En önemli noktaya tekrar gelelim, Asus kalitesine kalite katmıyor. Eş taraflı bakıp Asus'un ne durumda olduğunu görmemiz lazım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı