Evet? Aksi bir şey mi söyledim hocam?
Attığınız monitör 1920x1080. Fark ettiniz mi ?
Evet? Aksi bir şey mi söyledim hocam?
Evet o benim kullandığım. Aynı modelin 2k sını konu sahibi seçenekleri arasına eklemiş ya hani. Aynı modeli kullanıp memnun olduğumu belirtiyorum yorumda. Bunu alın diye öneri olarak atmamışım farkındaysanız bunu kullanıyorum yazmışım dikkatli okuyun. Ben aynı modelin 1080p sinden memnunum siz de 2k sını alabilirsiniz anlamına geliyor yani bu. Bana türkçeden türkçeye çeviri yaptırıyorsunuz.Attığınız monitör 1920x1080. Fark ettiniz mi ?
Hocam bunu aldım, gayet de güzel monitör fakat maalesef 3 tane ölü piksel çıktı. Değişim yaparlar mı acaba ya da iade? Çünkü ben aldıktan sonra fiyatı 1000 lira zamlanmışİlk defa bu kadar fiyatı düştü. Değerlendirilebilecek bir fırsat bence. Evnia zaten Philips'in üst seviye monitör serisi.
Direkt değişim talep edebilirsin hocam. Ölü pikselde zaten sorgusuz iade alıyorlar. Eğer para olarak verirlerse konu açarsın etiketlersin. Yardımcı olurum.Hocam bunu aldım, gayet de güzel monitör fakat maalesef 3 tane ölü piksel çıktı. Değişim yaparlar mı acaba ya da iade? Çünkü ben aldıktan sonra fiyatı 1000 lira zamlanmışYani para iadesi yaparlarsa aynısını alamayacağım, değişim lazım. O durumda ne önerirsiniz yine 7500-8000 fiyat bandında?
Tamamdır hocam sağolDirekt değişim talep edebilirsin hocam. Ölü pikselde zaten sorgusuz iade alıyorlar. Eğer para olarak verirlerse konu açarsın etiketlersin. Yardımcı olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.