8000 TL ile GTX 1080 Ti Sistem Toplama

Vedat Ata Durak

Hectopat
Daha fazla  
Selam biraz konuya ve siteye uzağım. 8 bin liraya 1080 TL'lı ve güzel 4K destekleyen bir monitörlü sistem toplanabilir mi? Fiyat sınırım 8.500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye bu dediklerinin hepsi olmaz maalesef. Bütçeni 600 lira aşmış haliyle bu kadar oluyor;

Ekran Alıntısı.PNG

Ancak 4K monitör sıkıntı, düzgün bir model alacağım dersen 2500 TL'den başlıyor. Benim sana tavsiyem GTX 1080 ve 2K 165 Hz monitör combo yapman. Çünkü 4K sistem 10.000TL'ye doğru yol alıyor. İlla 4k yapacağım diyorsan bütçeyi yükselt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ancak 4K monitör sıkıntı, düzgün bir model alıcam dersen 2500TL'den başlıyor. Benim sana tavsiyem GTX 1080 ve 2k 165Hz monitör combo yapman. Çünkü 4k sistem 10.000TL'ye doğru yol alıyor. İlla 4k yapıcam diyorsan bütçeyi yükselt.
Bu arkadaşa katılıyorum kesinlikle. S2417DG Monitöre bakın derim 2K 165Hz.

Bu arkadaşa katılıyorum kesinlikle. S2417DG Monitöre bakın derim 2K 165Hz.
O arkadaşta sana katılıyor. Zaten o monitörden bahsediyordum. Şimdi 4k çok abartılıyor, render felan alınmıcaksa sadece oyun için toplanacaksa hem fiyat hem performans odaklı bir sistem kurmak daha mantıklı olacaktır. Ayrıca monitörün G-Sync desteği mevcut. Her oyunu 2k'da 100+ FPS'de yırtılma olmadan oynatacak bir sistem dizilebilir. 4K ise şuan gelişme aşamasında ve maliyet gerektiren bir olay.

O arkadaşta sana katılıyor. Zaten o monitörden bahsediyordum. Şimdi 4k çok abartılıyor, render felan alınmıcaksa sadece oyun için toplanacaksa hem fiyat hem performans odaklı bir sistem kurmak daha mantıklı olacaktır. Ayrıca monitörün G-Sync desteği mevcut. Her oyunu 2k'da 100+ FPS'de yırtılma olmadan oynatacak bir sistem dizilebilir. 4K ise şuan gelişme aşamasında ve maliyet gerektiren bir olay.
2K çok yeterli ve güzel zaten. Yenilenme hızı da çok önemli olduğu için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı