8000 TL Intel i7 6700 ve GTX 1070 Tabanlı Sistem Toplama

Hocam sistem gayet güzel olmuş teşekkür ederim bilgi için. Monitör tercihine yanaşmadım birtek. FPS oyunlarının yanında RPG, MOBA, Spor ve açık dünya oyunları oynadığım için birazda 1440p veya 2k görüntü kaliteli ve G-Sync destekli bir monitör bakıyorum.

Hocam birde bir soru daha sormak istiyorum. I7 6700'lü GTX 1070'li bir sisteme 750W yeterli mi yoksa fazla mı? İdeali nedir? Veya olası parça güncellemelerine karşı 700 - 750W'da kalması iyi bir tercih mi? SLI yapmam kesinlikle. Büyük konuşmayayım ama yapmam. Nedense SLI'lara karşı önyargılıyım, sevmiyorum :)
Şöyle 600W Bronze sertifikalı bir güç kaynağı fazlasıyla yeter fakat beni kesmez garanti olsun dersen 750W alabilirsin. Update için fazla gerekmez 750W. (SLI yapmadıkça gerekmez!)

Şöyle 600W Bronze sertifikalı bir güç kaynağı fazlasıyla yeter fakat beni kesmez garanti olsun dersen 750W alabilirsin. Update için fazla gerekmez 750W. (SLI yapmadıkça gerekmez!)
Edit: HighPower alabilirsin 750W yarı modüler gold sertifikalı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı