8000 TL Intel işlemci önerisi

Bütçe
8000
Hocam şöyle yapalım ben anakartımın değişmesini anladım ve ben AM5 anakart geçiş yapayim ve R5 5600'den daha yüksek bir işlemci önerin işlemci ve anakart bana 4500 lira gelir getirir 12500 liraya AM5 anakart ve işlemci önerisi yapsanız.

+ ram değiştirmek kalıyor.

+ RAM değiştirmek kalıyor.

RAM'ım var derseniz 1.5kyı anakarta koyun daha iyisini alın ileride R7 7800x3D falan geçebilirsiniz.

+ ram değiştirmek kalıyor.

RAM'ım var derseniz 1.5kyı anakarta koyun daha iyisini alın ileride R7 7800x3D falan geçebilirsiniz.
ramıniz var ise bunu öneririm o işlemciyi rahat kaldırır r7 7800x3d ile kullanıyorum şu anda bu anakartı aşırı memnunum özellikleri gayet iyi bunu tercih edebilirsiniz ileride yükseltme yaparsınız işlemciye.

+ RAM değiştirmek kalıyor.

Ramıniz var ise bunu öneririm o işlemciyi rahat kaldırır R7 7800x3D ile kullanıyorum şu anda bu anakartı aşırı memnunum özellikleri gayet iyi bunu tercih edebilirsiniz ileride yükseltme yaparsınız işlemciye.

Hocam son önerdiğiniz anakartı almasam ileriki dönemde R7 7800x3D geçmek istediğim zaman geçemiyor muyum yoksa ilk önerdiğiniz ile de geçebiliyor muyum alacağım işlemci Ryzen 5 7600 olacak orası belli ve bu işlemci oyunlarda ben darboğaz kurtaracak ve oyun işlemcisi öyle değil mi?

O anakartı ve işlemciyi 4500 TL'ye zor satarsın hocam fazla umutlanma. En uygun AM5 işlemciler 8400F, 7500F, 8700F gibi işlemciler, bunların hepsi senin için yeterli ve AM5 önü açık bir soket. MSI A620M ve 8400F sana çok rahat yeter, ileride ekran kartını 4070 Super'e bile yükseltsen sorun yasamazsın.

O anakartı ve işlemciyi 4500 TL'ye zor satarsın hocam fazla umutlanma. En uygun AM5 işlemciler 8400F, 7500F, 8700F gibi işlemciler, bunların hepsi senin için yeterli ve AM5 önü açık bir soket. MSI A620M ve 8400F sana çok rahat yeter, ileride ekran kartını 4070 Super'e bile yükseltsen sorun yasamazsın.

Hocam biraz geç gördüm ama teşekkürler fakat bu sondaki F neyi ima ediyor tam olarak bir de düşük bütçeli anakartlar bana ileride sorun yaşatır mı?

Hocam biraz geç gördüm ama teşekkürler fakat bu sondaki F neyi ima ediyor tam olarak bir de düşük bütçeli anakartlar bana ileride sorun yaşatır mı?

Overclock ile işin yoksa A620M yeterli sorun falan yaşatmaz, F işlemcide dahili GPU yok anlamına geliyor yani bu işlemci ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsın.

Overclock ile işin yoksa A620M yeterli sorun falan yaşatmaz, F işlemcide dahili GPU yok anlamına geliyor yani bu işlemci ile ekran kartı olmadan görüntü alamazsın.

Overclock hiç yapmayı denemedim ama ekran kartım overclock Edition sorun olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı