8000 TL laptop önerisi

Bütçe
4000-8000
İnternet üzerinden demedim , bakın iyi okuyun yazdıklarımı.

Ailenizi ikna edin, internetten iki kere laptop satın aldığım oldu hiçbir sorun yaşamadım. Hepsiburada'dan alırsanız sıkıntı çıkmaz bence.
Arkadaş Gaming laptop istememiş.

Yazılımcılara özel bir bilgisayar mı var? Ayrıca oyuncu bilgisayarı olduğu için sadece oyun oynanması gerekmiyor.
Yalnız arkadaş programlama yapıyor. Bu iş için Ultrabook daha iyi olur.


Katılıyorum fakat Ultrabook fiyatına çok daha iyi laptoplar var.
 
MX330 GPU'ya sahip bilgisayarları 10 bin TL'den satan bir mağazacılık anlayışı hakim şu an Türkiye'ye. Ama neyse ki size birkaç tavsiyem var. Benim bilgisayarımın stoğu bitmişti ve yenisi de gelmeyecek demişlerdi ki gelmedi de. Şu an bulmak bir hayli zor. R5 4600H GTX1650Ti 144Hz Acer AN515-44 kullanıyorum. Stok bitince çok üzülmüştüm ve hemen Sahibinden'den baktım sıfır kutulu Acer Türkiye garantili satan var mı diye. Daha sonra satan mağazalar buldum ve aynı fiyata sıfır kutulu garantili şekilde satın aldım. Siz de öyle yapabilirsiniz. Ben bilgisayarımı ARGE Bilişim'den satın almıştım. Bir bakın oraya isterseniz.
 
Rica etsem kullanıcı deneyimlerinizden bahseder misiniz? Artı ve eksi yönleri nelerdir?

Eksileri:

Batarya birazcık hızlı bitiyor ama sebebi belli zaten çok güçlü işlemcisi var.

Ekran parlaklığı yetersiz geliyor, en yüksek parlaklıkta güneşte göremiyorum, AMD'den ekran parlaklığını daha çok açabiliyorum fakat biraz garip oluyor renkler.

Başka bir problemim yok cihazla ilgili, Windows kurarken 1 GB bölümü ellemeden kurun orası One Key Recovery birimidir ben FreeDOS sanıp sildim maalesef.

Normalde Monster alacaktım iyi ki almamışım memnunum soğutma sistemi gayet iyi masaüstü bilgisayarımdan daha serin çalışıyor, şimdiden hayırlı olsun alırsanız.
 

Geri
Yukarı