Arkadaşlar, 8000 TL civarı bir laptop istiyorum. Beni uzun bir süre götürebilecek bir laptop istiyorum. Her türlü işimi görsün. Genellikle Valorant CS:GO gibi oyunlar oynarım.
İçinde Windows 10 olsun.
Monster notebooklar indirime girmiş. Onlar nasıl?
Arkadaşlar, 8000 TL civarı bir laptop istiyorum. Beni uzun bir süre götürebilecek bir laptop istiyorum. Her türlü işimi görsün. Genellikle Valorant CS:GO gibi oyunlar oynarım.
İçinde Windows 10 olsun.
İçinde Windows 10 istiyorsanız ekstradan 1000 TL verirsiniz o zaman hocam. OEM Key alarak 50 liraya bile kurabilirsiniz. 1000 TL vermenizi istemiyorum. Format atmak da hiç zor bir şey değil.
Excalibur G770 Gaming Laptop ile oyunlarda üstün performans ve hızın keyfini çıkarın. Casper kalitesiyle tasarlanan bu güçlü oyun bilgisayarı, her anınıza güç katar
www.casper.com.tr
Excalibur G770 kendinize göre özelleştirebilirsiniz
Bilgisayarın incelemesi de mevcut bakabilirsiniz
Excalibur G770 Gaming Laptop ile oyunlarda üstün performans ve hızın keyfini çıkarın. Casper kalitesiyle tasarlanan bu güçlü oyun bilgisayarı, her anınıza güç katar
www.casper.com.tr
Excalibur G770 kendinize göre özelleştirebilirsiniz
Bilgisayarın incelemesi de mevcut bakabilirsiniz
Evet arkadaşlar, bugün çoğu kişinin iyi sandığı bu iki markayı mercek altına alıyoruz. O zaman Casper ile başlayalım. Kendini televizyon reklamları ile iyi pazarlayan bu firma kalite olarak baktığımızda gerçekten kötü bir izlenime sahip. Bunun nedenlerinden biri olan kasalarında kullandıkları...
Monster Abra A5 V15.8 Intel Core i7 10750H 8GB 250GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
İlerde ramını yükseltebilirsin bu fiyatlarda genelde i5 kullanılıyor gayet güzel bir tercih olabilir.
Windows 10 kurulu gelirse ya fiyat artıyor yada ekran kartından vs kısıyorlar internette tonlarca video var nasıl kurabileceğin hakkında o yüzden freedos almak daha mantıklı.Önerdiğim model gayet mantıklı tercih edebilirsin.Tek eksik noktası ramı az ve belki ssd yetmeyebilir.
İçinde Windows 10 olsun.