8000 TL laptop önerisi

krall43557

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 8000 TL civarı bir laptop istiyorum. Beni uzun bir süre götürebilecek bir laptop istiyorum. Her türlü işimi görsün. Genellikle Valorant CS:GO gibi oyunlar oynarım.
İçinde Windows 10 olsun.
Monster notebooklar indirime girmiş. Onlar nasıl?

Arkadaşlar, 8000 TL civarı bir laptop istiyorum. Beni uzun bir süre götürebilecek bir laptop istiyorum. Her türlü işimi görsün. Genellikle Valorant CS:GO gibi oyunlar oynarım.
İçinde Windows 10 olsun.

Monster'ı bedava verseler almayın.

Sorunun cevabı;

Merhaba

Excalibur G770 kendinize göre özelleştirebilirsiniz
Bilgisayarın incelemesi de mevcut bakabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi günler :)

Merhaba

Excalibur G770 kendinize göre özelleştirebilirsiniz
Bilgisayarın incelemesi de mevcut bakabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi günler :)

Almayın, aldırtmayın. Benim attığım iyidir.

İlerde ramını yükseltebilirsin bu fiyatlarda genelde i5 kullanılıyor gayet güzel bir tercih olabilir.
Windows 10 kurulu gelirse ya fiyat artıyor yada ekran kartından vs kısıyorlar internette tonlarca video var nasıl kurabileceğin hakkında o yüzden freedos almak daha mantıklı.Önerdiğim model gayet mantıklı tercih edebilirsin.Tek eksik noktası ramı az ve belki ssd yetmeyebilir.
İçinde Windows 10 olsun.

RAM'ı ve depolaması fazla olsun dersen bunu tercih edebilirsin ama ekran kartı konusunda Monster'dan zayıf kalıyor haberin olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı