8000 TL laptop önerisi

Suat demirci

Centipat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

Bugüne kadar hep masaüstü bilgisayarlarla ilgilendim. Bir laptop almanın vakti geldiğini düşünüyorum. Laptop işlemcileri grafik kartları hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim. Destek olabilirseniz çok sevinirim.

Football Manager, Civilization, Age of Empires bağımlısıyım :) bu oyunları bana orta ayarda oynatabilecek ve gündelik işlerde kullanabileceğim tercihen AMD Ryzen işlemcili, 16 GB RAM, SSD 256 olabilir sorun değil. Full HD tercihen IPS ekran 15,6 inç bir laptop lazım. Ekran kartı işini bir türlü çözemedim. Bazıları harici ekran kartı bazıları paylaşımlı mevzusu kafamı karıştırıyor. Örneğin AMD Ryzen 5 3500U işlemci barındıran harici ekran kartı olmayan bir laptopla bu oyunları oynayabilir miyim? Eğer bir öneriniz varsa desteklerinizi beklerim.

Gaming laptoplar bütçemi aşmaktadır.

Bütçe maximum: 8000 tldir.
 
Hocam ssd konusuna değineyim sadece. 512 GB ssd var ama 476 kullanılabilir olarak görülüyor. 256 alırsanız sizde de belli bir miktar azalmalı olarak gelecek. Belirttiğiniz oyunlarla şişmeyecek olsa bile canınız forza horizon istedi diyelim tak 100gb gidecek. O yüzden 512'lere de bakmanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı