Bende bu sistemi yaptim almayi düsünüyorum.Hatta markalar haric seniki ile ayni ama ben karar veremedim ryzen da cok iyi. Oyun performansina göre sizce güze bir ryzen sistem mi yoksa resimdeki ?
Eline sağlık. Monitör çok iyi yalnız. Birkaç arkadaşım var. Tanıdıkları sayesinde bayi fiyatına alırız diye bir teklif yaptı. 500 - 1000 TL arası kaar edersin dedi.Eğer olursa sistemi biraz daha arttırabiliriz. Artan 500-1000 TL arası parayla neleri arttırırdınız ? Şimdiden onu da ayarlayalım da beklemeden alırız.
Bence kasa değil de ekran kartı,işlemci,anakart ve artarsa SSD daha güzel olmaz mı ? içime oturmadı anakart ve işlemci. Hep onları hayal etmiştim açıkcası.
@ShadYaqz Benim anlamadığım bi olay var inno3d 1080 twin, OCli 1070 kartlardan daha ucuz,
İnceleme videosu veya yazısı aradım bulamadım, bu kart acaba sadece Türkiyeye mi pazarlanıyor bilgin var mı acaba?
Bilemiyorum bu fiyata 1080 kart düşündürdü, en ucuz 1080 kartı Asus Turbo olarak biliyorum, benim siparişini verdiğim kart ise OC'li 1070.. İnno3d 1080 kartla 1070 OC'li MSI kart arasında nasıl bir fark görülür, sistemin diğer bileşenlerini eşit varsayarak?
1080 İnno 3d daha ucuz görünüyor cünkü..
@bgiannis Marka değişmesi 3 5 FPS fark oynatır. İçindeki GPU aynı sonuçta. Ayrıca marka Türkiye'de pek bilinmediği için fiyatına bakıp 1070 ile kıyaslıyorsunuz. O kart ile 1070 yarışamaz.
@tmyshn İşlemciyi kendin i7 istedin, K olan modeliyle arasında hiçbir fark yok. Sadece çarpan kilidi kapalı ve OC yapmaya elverişli değil. i7 7700 fazlasıyla yeterli eğer Ryzen istemiyorsan.
SSD arttırman zaten ilk önerim, attığım linkteki kaliteli.
@bgiannis Kart üzerinde ufak tefek farklar var fakat netice itibariyle GTX 1080. Örneğin GALAX markası da Türkiye pazarında iyi bir yere sahip değil, onlar da kaliteli ürünlerini diğer markalardan çok daha ucuza sunuyor. Pahalı olan ya da adı duyulmuş olan en iyisidir gibi düşünmemek lazım.