8000 TL Monitör Dahil i7 7700K vs GTX 1070 Sistem Toplama

@tmyshn Kendime toplar gibi topladım, çok iyi bir sistem.

Adsız.jpg

Yanına da Dell S2417DG 23.8" 1ms (HDMI+Display) G-Sync WQHD Oyuncu Fiyatı monitör alırsan tam olur, tadından yenmez. Bütçeyle kafa kafaya getirmeye çalıştım.

Eline sağlık. Monitör çok iyi yalnız. Birkaç arkadaşım var. Tanıdıkları sayesinde bayi fiyatına alırız diye bir teklif yaptı. 500 - 1000 TL arası kaar edersin dedi.Eğer olursa sistemi biraz daha arttırabiliriz. Artan 500-1000 TL arası parayla neleri arttırırdınız ? Şimdiden onu da ayarlayalım da beklemeden alırız. :)

Nanokatalog'dan yani piyasadaki en uygun fiyatlı yerden topladım sistemi, daha ucuza alabiliyorlarsa helal olsun :)

SSD 500 GB yapılabilir: Samsung 850 Evo 500 Gb 540MB/520MB Ssd MZ-75E500BW - incehesap.com

Ekran kartı MSI ile değiştirilebilir: MSI Nvidia GeForce GTX 1080 GAMING X 8GB 256Bit GDDR5X Fiyatı

Kasa olarak C70 alınabilir: Corsair Carbide Serisi C70 CC-9011018-WW Midi Tower Askeri Yeşil Oyuncu Kasa - incehesap.com (Her ne kadar albenili bir görüntüsü olmasa da 1. sınıf bir kasadır, incelemesi mevcut. Çok kalitelidir.

Bence kasa değil de ekran kartı,işlemci,anakart ve artarsa SSD daha güzel olmaz mı ? :) içime oturmadı anakart ve işlemci. Hep onları hayal etmiştim açıkcası. :)

@ShadYaqz Benim anlamadığım bi olay var inno3d 1080 twin, OCli 1070 kartlardan daha ucuz,
İnceleme videosu veya yazısı aradım bulamadım, bu kart acaba sadece Türkiyeye mi pazarlanıyor bilgin var mı acaba?
Bilemiyorum bu fiyata 1080 kart düşündürdü, en ucuz 1080 kartı Asus Turbo olarak biliyorum, benim siparişini verdiğim kart ise OC'li 1070.. İnno3d 1080 kartla 1070 OC'li MSI kart arasında nasıl bir fark görülür, sistemin diğer bileşenlerini eşit varsayarak?
1080 İnno 3d daha ucuz görünüyor cünkü..

@tmyshn İşlemciyi kendin i7 istedin, K olan modeliyle arasında hiçbir fark yok. Sadece çarpan kilidi kapalı ve OC yapmaya elverişli değil. i7 7700 fazlasıyla yeterli eğer Ryzen istemiyorsan.

SSD arttırman zaten ilk önerim, attığım linkteki kaliteli.

Anakartta hiçbir sıkıntı yok, içine sinmemesini anlamadım fakat Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi çok kalitelidir, tatmin olmamana imkan yok.

Anakart değişirse RAM olarak da 3000 MHz olan şu model Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi çok iyi olacaktır. Değişmeyecekse diğerini almalısın.

@bgiannis Kart üzerinde ufak tefek farklar var fakat netice itibariyle GTX 1080. Örneğin GALAX markası da Türkiye pazarında iyi bir yere sahip değil, onlar da kaliteli ürünlerini diğer markalardan çok daha ucuza sunuyor. Pahalı olan ya da adı duyulmuş olan en iyisidir gibi düşünmemek lazım.

Hocam pek bakamadım ama @ShadYaqz ve @Jira hocamın burada olduğunu gördüm.

Ne önerdiler bilmiyorum ama sonuna kadar onu almanızı öneririm.

Onlar ne önermişse ben de onu önerirdim zaten. Sistem toplama şekillerimiz benzer ve hatta benden daha iyiler.

Sonuç olarak @ShadYaqz ve @Jira hocam ne dediyse o :D

Kusura bakmayın inceleyemiyorum çok yoruldum gözlerim bulanık görüyor artık.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı