Rapidly Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 621 Çözümler 2 27 Ağustos 2022 #11 Aztec dedi: Bu zamanda alma şansım yok, anca seneye alabilirim. 4650G de şu an fp sistem bence 6000₺ ye. Genişletmek için tıkla... Size kalmış birşey o zaman hocam.
Aztec dedi: Bu zamanda alma şansım yok, anca seneye alabilirim. 4650G de şu an fp sistem bence 6000₺ ye. Genişletmek için tıkla... Size kalmış birşey o zaman hocam.
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #12 Sasukex77 dedi: Size kalmış bir şey o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir seçenek sunun diye konu açtım, sistemi eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
Sasukex77 dedi: Size kalmış bir şey o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir seçenek sunun diye konu açtım, sistemi eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
Rapidly Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 621 Çözümler 2 27 Ağustos 2022 #13 Aztec dedi: Hocam başka bir seçenek sunun diye konu açtım, sistemi eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bu fiyatta ya gt 1030 sistem alırsın yada bu sistemi sıfır olarak ve 2.elde istemiyorsun galiba. Ne yapmamı bekliyorsun. Aztec dedi: Hocam başka bir seçenek sunun diye konu açtım, sistemi eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bu konudaki 2.sayfadaki sistemi alıp kalan parayla 2.el monıtor bakabılrsın. 6000-7000 TL arası sistem önerisi İkinci ele yonelin derim cunku fiyatlar asiri sacma. Bu kadar cekinmenize hic gerek yok. Guncel olarak i3 10100F - RX 6400 ikilisi yapabilirsiniz. Ayrica @messinicocugu, sistem toplayabilir. www.technopat.net
Aztec dedi: Hocam başka bir seçenek sunun diye konu açtım, sistemi eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bu fiyatta ya gt 1030 sistem alırsın yada bu sistemi sıfır olarak ve 2.elde istemiyorsun galiba. Ne yapmamı bekliyorsun. Aztec dedi: Hocam başka bir seçenek sunun diye konu açtım, sistemi eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bu konudaki 2.sayfadaki sistemi alıp kalan parayla 2.el monıtor bakabılrsın. 6000-7000 TL arası sistem önerisi İkinci ele yonelin derim cunku fiyatlar asiri sacma. Bu kadar cekinmenize hic gerek yok. Guncel olarak i3 10100F - RX 6400 ikilisi yapabilirsiniz. Ayrica @messinicocugu, sistem toplayabilir. www.technopat.net