Pardon nisan ayında 1050 ti li sistemlerde düşüş olurmu sizce.Nisan ayında yeni ekran kartlarının geleceği söylentileri var. Beklemekten zarar gelmez. Bekleyemem diyorsan aşağıdaki linke göz atabilirsin. Bana soracak olursan bekle derim.
"Monitör dahil"Nisan ayında yeni ekran kartlarının geleceği söylentileri var. Beklemekten zarar gelmez. Bekleyemem diyorsan aşağıdaki linke göz atabilirsin. Bana soracak olursan bekle derim.
Yok öyle bi bütçem yok malesef ama ortalama nisan kaçta çıkacak bi bilginiz varmıdır.Şimdi toplama. Nisan'da 2070 ve 2080 çıkacak. Büyük ihtimalle GTX 2070'li ve 2k monitörlü bir sistem toplayabileceksin.
Demek istediğim stok problemi olmayacağı için ekran kartı o kadar pahalı olmayacak, bütçene uygun bir sistem toplayabileceksin.Yok öyle bi bütçem yok malesef ama ortalama nisan kaçta çıkacak bi bilginiz varmıdır.
2650 2700 tl arası bi bütçeyle toplayamazmıyım sinerji üzerinden mesela.Nisanın 12'si diye biliyorum. Ama kesin bir bilgi değil. Monitör dahil olduğunu biliyorum, ancak şuan bütçeyle zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.