8000 TL monitör dahil sistem toplama

Berkay İçöz

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2015
Mesajlar
971
Çözümler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, iyi akşamlar. Arkadaşıma 8000 TL ile bilgisayar topluyoruz. İtopya üzerinden aşağıdaki sistemi dizdim fakat fikrinize danışmak istedim. Ekleyip çıkarılabilecek bir şeyler var mıdır? 8000 bandını fazla aşmayacak şekilde. Bu arada SSD olduğundan onu dahil etmedim listeye.


Ek Açıklama 2019-12-03 234853.jpg
 
Dostum bana sorarsan:
İşlemci güzel,
Anakart kötü değil, ben de kullanıyorum ancak 750 TL fazla gibi,
RAM daha ucuz tercih edilip SSD alınabilir,
Kasa Corsair Spec Delta veya Cooler Master'ın PSU'lu satılan kasaları alınıp daha ucuza getirilebilir. Ayrıca gördüğüm kadarıyla koyduğunuz kasanın önü kapalı, sıcaklık değerleri uzun süreli ağır oyun oynandığında artabilir.
PSU güzel ancak 500 lira fazla,
Monitör güzel,
Aynı fiyata, hatta 50 lira daha ucuza 1 TB HDD alınabiliyor. Oradaki HDD özel bir HDD değilse, WD Blue 1 TB almanızı öneririm.

Edit: MSI kartların termal padlarında sorun vardı, Evoke serisi miydi hatırlamıyorum. Ama ben şu Yukko.com'dan RX 5700 Pulse almanızı öneririm. Aynı siteden alışveriş yaptım ve ilgililer, zaten Arena bilgisayarınmış.
Monitör ile alakalı bir şey yüzünden kartımın bozuk olduğunu sanıp adres bilgileri için aradım. Bir süre sonra ürün gelmedi, sıkıntınız devam ediyor mu şeklinde aradılar bile.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı