Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ASUS TUF B450-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI DVI ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF B450-PLUS GAMING ITOPYA'da.
Corsair Force MP510 CSSD F240GBMP510 240 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5" 1 TB 7200 RPM SATA 3 HDD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Kasa ve psu yu size bırakıyorum kasa mesh yapılı olursa ve psu da 750w 80+ olursa çok güzel olur.
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
@Q8Sun aynı monitörü alacakken hakkındaki yorumları okuyunca Samsung'a döndüm açıkçası. @0xiYGeN Samsung 1ms 144hz Qled curved monitörünü öneririm ancak indirimde 1400 e almıştım şuan artmış olması lazım fiyatının.