15.000 TL monitör dahil sistem toplama

Dragox

Femtopat
Arkadaşlar 15.000 TL bütçem var. Bu bütçenin içine monitör de dahil. Bilgisayardan biraz anlarım ama burada daha iyi anlayan kişiler vardır. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemcide çok karasız kaldım. Belki yayın da açmayı düşünüyorum. Ama AMD ile Intel arasında çok karasız kaldım.

Doğrudur kart 2080 süper olabilir. İşlemci düşük kalıyor o zamanda.

İşlemci RAM PSU vb aynı mı ve monitörlü sistem demiş arkadaş nerenizle bakıyorsunuz.
2500 tl ye 240 hz monitörler var. Ben size örnek olarak attım o pc yi. 12500 tl tutuyor toplam. 1000 lira daha eklediğimizde ryzen 7 3700x seçebiliyoruz. 13700 tuttu. Şimdi sizin attığınız mı benim attığım mı? m2 ssd de takalım 1 tb isterseniz. 1300 liraya, 15000 lira oldu. Ben diyorum 1 tb m2 + 1 tb sata ssd + 2080 super. Siz bana diyosunuz 500 m2 ssd + rx 5700 xt. Ram mı az geldi, 1 tb değil de 500 gb m2 ssd taksın alsın 32 gb ram.
2500 tl ye 240 hz monitörler var. Ben size örnek olarak attım o pc yi. 12500 tl tutuyor toplam. 1000 lira daha eklediğimizde ryzen 7 3700x seçebiliyoruz. 13700 tuttu. Şimdi sizin attığınız mı benim attığım mı? m2 ssd de takalım 1 tb isterseniz. 1300 liraya, 15000 lira oldu. Ben diyorum 1 tb m2 + 1 tb sata ssd + 2080 super. Siz bana diyosunuz 500 m2 ssd + rx 5700 xt. Ram mı az geldi, 1 tb değil de 500 gb m2 ssd taksın alsın 32 gb ram.
Buna da gülmenizi bekliyorum..
Arkadaşlar 15.000 TL bütçem var. Bu bütçenin içine monitör de dahil. Bilgisayardan biraz anlarım ama burada daha iyi anlayan kişiler vardır. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemcide çok karasız kaldım. Belki yayın da açmayı düşünüyorum. Ama AMD ile Intel arasında çok karasız kaldım.
Attığım son yorumda ki özellikleri alabilirsiniz. Pişman olmayacağınız bir sistem olacaktır.

Buna da gülmenizi bekliyorum..

Attığım son yorumda ki özellikleri alabilirsiniz. Pişman olmayacağınız bir sistem olacaktır.
SSD sorunlu. Aynı SSD bende de vardı geçen ay mavi ekran verdi sistem açılmadı bir daha da . Mecbur yeni SSD aldım . SSD değişirse fena değil. Ben arkadaşa bir sistem yapayım beğenirse onu alır.

Son düzenleme:

SSD sorunlu. Aynı SSD bende de vardı geçen ay mavi ekran verdi sistem açılmadı bir daha da . Mecbur yeni SSD aldım . SSD değişirse fena değil ama ben arkadaşa bir sistem toplayayım bakalım bepenirse onu alır.
Dostum açıkçası ben yok kronik sorunlu yok şunu hep bozuluyor buna inanmıyorum. 4 yıllık laptopum var. Çok kez hatalı davranışlarım oldu. Hiçbir şekilde harddiskim bozulmadı. Şans işi bu. İşte şunu almayın kronik sorunlu vs. Zaten bunlar bütün ürettiklerinde olsa piyasadan kaldırılır, tedarikçiler satmaz, satamaz. Bu yüzden katılmıyorum kronik soruna.

Benzer bir sistem toplamıştım ben de. Ama monitör daha iyisi bulunabilir belki.
Dostum açıkçası ben yok kronik sorunlu yok şunu hep bozuluyor buna inanmıyorum. 4 yıllık laptopum var. Çok kez hatalı davranışlarım oldu. Hiçbir şekilde harddiskim bozulmadı. Şans işi bu. İşte şunu almayın kronik sorunlu vs. Zaten bunlar bütün ürettiklerinde olsa piyasadan kaldırılır, tedarikçiler satmaz, satamaz. Bu yüzden katılmıyorum kronik soruna.
Hocam 4. SU630 SSD kullanışım. Her bozuluşunda teknik servise gönderdim ve yenisini aldım. Maalesef kronik sorunlu. Ben ekipmanıma da iyi bakarım. Düşürmem çizmem. her şeyi dikkatli yaparım. Ama o SSD sıkıntılı. Zaten sıkıntı çeken çokça da insan vardır emin ol. Yazılımsal bir sıkıntı olsa da düzelse keşke ama kenarda yatıyor artık teknik servise bile göndermek istemiyorum.
Monitör olarak da bu olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı