8000 TL monitör hariç sistem toplama

Bütçe
8000

Sk8deucalion

Femtopat
Ortalama 8000 civarında monitör hariç bir sistem toplamak istiyorum. Sistemi İncehesap gibi sitelerden hazır almak benim avantajıma olacaktır. Yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar; dilerseniz Vatan'dan hazır iki sistem önermek isterim. En azından karşınızda bir sorun yaşarsanız eğer sürekli muhatap olabileceğiniz mağazalar var. İki sistem de i5 10400F işlemcili. Aralarında ufak farklar var. Bir bakmanızda fayda olacak bence.

Bu işinizi görebilir ayrıca ekran kartını 2060s yaparsanız 8032tl gibi bir fiyatı oluyor ama ssd sıkıntı çıkarabilir bilginize.
Dostum cevabın için çok teşekkür ederim. Anakart hakkında soru işaretlerim var yardımcı olur musun SSD yi Kingston yapacağım kasayı cooler master h500 sence nasil ?
Ekran kartları sanırım pek hoşuma gitmedi.

Ekran kartını AMD düşünmüyorum cevabınız için teşekkür ederim.
1660ti yerine 2060 seçmek daha mantıklı olmaz mı ?

Dostum cevabın için çok teşekkür ederim. Anakart hakkında soru işaretlerim var yardımcı olur musun SSD yi Kingston yapacağım kasayı cooler master h500 sence nasil ?

ssd ve kasa gayet iyi olur, anladığım kadarıyla 2060 s düşünmüyorsun. Anakarta gelirsek işinizi görecektir bence.

1660ti yerine 2060 seçmek daha mantıklı olmaz mı ?
Zotac GeForce RTX2060 seçebilirsiniz 2060 isterseniz. En ucuz 2060 buydu. 8500 yapıyor. İsterseniz diğer parçaları biraz düşürüp, orta seviye bir 2060 alabilirsiniz.

ssd ve kasa gayet iyi olur, anladığım kadarıyla 2060 s düşünmüyorsun. Anakarta gelirsek işinizi görecektir bence.
Ya bu sistemin bir benzeri Asus rog strix 2060 super ekran kartlısı vardı onu kaçırdığım için moralim bozuk ve ona eşdeğer bir ekran kartı istiyorum 2060s olabilir mi bu ?

Ya bu sistemin bir benzeri Asus rog strix 2060 super ekran kartlısı vardı onu kaçırdığım için moralim bozuk ve ona eşdeğer bir ekran kartı istiyorum 2060s olabilir mi bu ?

Dual modellere ısınıyor diyen çok rog strix daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…