8000 TL monitör tavsiyesi

duccamper

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ASUS TUF A15 laptopuma monitör arıyorum. 24" FHD'ya da 27" 2K alacağım. Ne önerirsiniz? En mantıklısı sizce nedir, ne alınmalıdır? 4060 ekran kartım ve 7535HS işlemcim var. DisplayPort'tan bağlayacağım. Dell G2724D ktc H27t22C bu modeller güzel duruyor ama örneğin BF1, CS2, resident, RDR2 gibi oyunlarda 2K ve full ayarlar sıkıntı olur mu, yoksa FHD mi alayım? FHD olarak da ne önerirsiniz? Kesinlikle IPS ve G-Sync uyumu şart bu arada. Renk kalitesi en iyi olan, maksimum 8000 TL'lik bir monitör arıyorum.

Egitim indirimi ile 6000 TL'ye geliyor sanirim. Renk gamutu ve kontrast olarak pek iyi degil ama rekabetci oyunlar icin alinir. Sahsen oynanan oyunlara bakarsak bu daha mantıklı:

Egitim indirimi ile 6000 TL'ye geliyor sanirim. Renk gamutu ve kontrast olarak pek iyi degil ama rekabetci oyunlar icin alinir. Sahsen oynanan oyunlara bakarsak bu daha mantıklı:

bilmediğimden soruyorum acaba eğitim indirimi nedir

Odyssey G4 kronik sorunlu.

Hayir G4 serisinde sorun yok. G3 serisi ve VA panelli G5 cihazlar sorunlu. Ayriyeten yanlis hatirlamiyorsam G7 serisinde de scanline sorunu var. G4'ün tek eksisi renk gamutu ve kontrast oraninin dusuk olmasi.

bu ürün renk kalitesi açısından nasıldır inanılmaz renk kaliteli görüntü takıntım var

Hayir G4 serisinde sorun yok. G3 serisi ve VA panelli G5 cihazlar sorunlu. Ayriyeten yanlis hatirlamiyorsam G7 serisinde de scanline sorunu var. G4'ün tek eksisi renk gamutu ve kontrast oraninin dusuk olmasi.
acaba daha farklı ne alabilirim renk kalitesi önemli şu anda asus tufa15 100srgb olmasına rağmen 250nit düşük geliyor bana parlaklık ve 24inch istiyorum 40cmden monitore bakıcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı