8000 TL PC tavsiyesi

Böyle insanlar neden hayatta veya neden forumda? Aldığın nefese saygı duymuyorum, istediğin kadar ağlamaya devam edebilirsin burada.

Şu an ağlıyorum, bu kadar kudurucağını tahmin etmedim. Daha neden önerdiğini bile tartışamıyorsun o kadar yazık sıkışınca konuyu farklı yere çekmenden anladım kudurduğunu.

Nvidia açıklama yaptı 2022 nin ortasına kadar ekran kartı stokları düzelmicek diye o zaman bu sistemi almak mantıklı. Bide 1080p orta ayarlarda oynatır mı?
Kaç yıl götürür bilmem ama bu bütçeye en iyi sistemlerden biridir. Tek fanlı kart biraz ısınabilir ama fan devri arttırarak ve UV yaparak soğutabilirsiniz. Site güvenilirdir.
Uv nasıl oluyor?

Nvidia açıklama yaptı 2022 nin ortasına kadar ekran kartı stokları düzelmicek diye o zaman bu sistemi almak mantıklı. Bide 1080p orta ayarlarda oynatır mı?

Uv nasıl oluyor?
Oynatır.
Öncelikle site güvenilir, ikinci bir husus sistem güzel fakat, gerçek eder fiyatı bu değil. Beklersen bunun gibi bir sistemi 5 - 6 bine alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı