8000 TL Render Sistemi Toplama

Katılım
20 Ocak 2016
Mesajlar
145
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat ahalisi. Ben yaklaşık 8000 Tl civarı bir render sistemi toplayacağım yardımcı olursanız sevinirim. Öncedem açtığım konuda yeterli cevap gelmedi ve bende bütçeyi arttırınca yeni konu açayım dedim. Neyse lafı uzatmayayım kendi çabamla topladığım sistem:

-Intel Core I7 5820K
-Gigabyte X99-Ud3 Lga 2011-3
-Kingston HyperX Fury Ddr4 2666Mhz 4x4Gb
-Msi Gtx 980Ti Gaming 6g
-Dell P2416D 1440p 23.8'' Monitör
-Cooler Master MasterCase 5
-High Power 750w 80+ Bronze
-Akasa Venom AK-CCX-4002HP
-Kingston HyperX Savage 120Gb Ssd

Tek anakartta takıldım. Şimdiden teşekkürler
 
Soğutucu olarak daha farklı bir şey -sıvı soğutma- almanızı öneririm. Güç kaynağı olarak ise Corsair veya Seasonic alabilirsiniz. Zaten AX ve HX serisi dışında Corsair ürünlerini Seasonic üretiyor.
Anakart olarak ise Gigabyte gerçekten kaliteli bir markadır. Ancak eğer Gigabyte almak istemezseniz MSI X99 Gaming 7 veya SLI Krait versiyonunu alabilirsiniz.
Ekrankartı olarak ben EVGA veya Gigabyte tavsiye ederim, ancak MSI SeaHawk veya EVGA Hybrid alabilirsiniz. Ekran kartı için bütçeyi bir tık daha yukarıya çıkarırsanız Gigabyte Waterforce alabilirsiniz.
 
Sistem güzel ama o SSD giriş seviyesi bir SSD. O bende bile var onun yerine Kingston HyperX Savage olabilir ve 120 GB az. Başka marka model olarak Samsung 850 Evo da iyidir ama daha üst seviye olarak 850 Pro da önerebilirim.
 
SSD konusu kafama takılmıştı onuda halletik. Sonra aklıma takılan o soğutucu o sisteme yakışmaz. Bir işlemci alıyorsun overclock yapmasan bile güzel soğutucu alman iyi olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse toplayamaz mı?

Güç kaynağını High Power Astro Lite 750w yaptım. Soğutucuyu ayarlamaya çalışıyorum fakat hiçbir yerden kısasım gelmiyor.

Msi daha iyi soğutuyor diye biliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı