Bilgisayarımı güçlendireceğim. İşlemci, ekran kartı ve anakart peşindeyim. Diğerleri kolay bulunsa da şu anda ekran kartı almak zor. En fazla 8000 TL'ye RTX 3060 (ilk önceliğim), bulamazsanız 2080 Super, 2080, 2070 Ti linki atar mısınız? Şimdiden teşekkürler. @fatihylmzz
TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 daha sağlam güç ve soğutma için tamamen baştan tasarlandı. Tamamen metalden üretilen ön kapakta dayanıklı çift rulmanlı yapıya sahip eksen teknolojili güçlü fanlar…
Gerçekten AMD serisinden hiçbir şey bilmiyorum. Ağustos'ta ikisi de aynı fiyatta olsa hangisini seçmeliyim. Her zaman NVIDIA kullandım ve aslında öylede devam etmek istiyorum ama hangisi fiyatının en çok hakkını verense onu seçmek daha mantıklı olur.
Cuma indirimlerini her hafta takip ediyorum ama genellikle oradan klavye mouse alıyorum çünkü ekran kartı stoklarını 10 saniyede bitirdikleri için almaya fırsatım olmuyor.
Gerçekten AMD serisinden hiçbir şey bilmiyorum. Ağustos'ta ikisi de aynı fiyatta olsa hangisini seçmeliyim. Her zaman NVIDIA kullandım ve aslında öylede devam etmek istiyorum ama hangisi fiyatının en çok hakkını verense onu seçmek daha mantıklı olur.
Cuma indirimlerini her hafta takip ediyorum ama genellikle oradan klavye mouse alıyorum çünkü ekran kartı stoklarını 10 saniyede bitirdikleri için almaya fırsatım olmuyor.
Gerçekten AMD serisinden hiçbir şey bilmiyorum. Ağustos'ta ikisi de aynı fiyatta olsa hangisini seçmeliyim. Her zaman NVIDIA kullandım ve aslında öylede devam etmek istiyorum ama hangisi fiyatının en çok hakkını verense onu seçmek daha mantıklı olur