8000 TL Sistem Toplama

Makaleler
3
Normalde bütçem 10K fakat 1.5K'ya monitör alacağım için 8K yazdım. CSGO'yu yarı profesyonel olarak oynamaktayım, 300 FPS almam gerek. Yayın açmak istiyorum. Bu isteklerimi karşılayacak bilgisayar parçalarını yazar mısınız? Teşekkürler. (CS:GO işlemci ağırlıklı oyun olduğu için işlemcinin güzel olması gerekiyor)

İşlemciyi 4.0Ghz boostlarım fakat ayrı bir soğutucu gerekir mi arkadaşlar? R7 3700x AMD Ryzen™7 3700X Soket AM4+Wraith Prism(RGB) 3.6GHz-4.4GHz 36MB 65W 7nm İşlemci - Vatan Bilgisayar içinden Wraith Max çıkıyormuş :))))
İkiside yayın için yeterlidir aradaki fiyat farkı önemli ancak sanırım 3700X pahalı biraz. Bence mutlaka Vatan'da KDV indirimi yapılır 1-2 ay sonra yada içinde o zaman sistemleri kaliteli kaliteli istediğiniz parçalardan seçersiniz. Ekran kart modellerinde Msi alınacaksa Ventus yerine biraz daha iyi soğutmalı model alırsınız. Kart kötü değil ama daha iyi soğutmalı alıp kafa rahat edebilir. Asusta TUF ve Dual serilerinde 2060 aşağısı için diyorum alınmamalı 2060 Dual modelinde gerçekten iyi soğutmaya sahip.
Peki tüm parçaları VATAN'dan mı toplamalıyım*?
PSU olarak kaç wat almalıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı