Kalemi sonradan alabilirim kalemle gelmesi gerekmiyor.Bu bütçede bildiğim kadarıyla kalemi olan tek tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022. O da Samsung öğrenci indirimi ile...
Matepad 11 ve 11.5 modeli arasında kaldım hangisi daha mantıklı olur ?Hocam bu fiyatlardaki en mantıklı cihazlardan biri bu Tab S6 Lite işlemci olarak zayıf bir cihaz not almak için yeterlidir. Google da sorun çıkarmıyorsa bu cihaz iyi bir cihaz.![]()
Huawei MatePad 11 Tablet (6 GB / 128 GB)
Huawei MatePad 11 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2. cihaz bu hocam cihazın tek kusru 4 RAM 64 depolama olması kaliteli bir hafıza kartıyla hafıza artıyor Samsung yazılımdan dolayı daha üstün bir cihaz benim için.![]()
Samsung Galaxy Tab S7 FE WiFi Tablet
Samsung Galaxy Tab S7 FE WiFi Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Önerim bu 2 cihaza bakmandır YouTube'a karşilaştırma videolarına bakara almanı öneririm.
Xiaomi pad 6 vslerde kalem çıkmıyor uğraşmaya bile değmez.
Kalemi sonradan alabilirim kalemle gelmesi gerekmiyor.
MatePad 11 ve 11.5 modeli arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı olur?
Bir de jiroskop yok yazanlar olmuş gerçekten yok mu?
teşekkür ederim. 11.5 modeli m-pencil 2.nesli desteklemiyormuş. 11 modelini alacağım sanırım.11 de jiroskop varda 11.5 için bir fikrim yok. İşlemci olarak 11 de olan 865 daha güçlü ama tablette 8 GB RAM daha etkili olur bu yüzden 11.5 alabilirsin istersen. Öyle bir dönemdeyizki her şeyin fiyarı neredeyse aynı hiç ara ürün yok ya çok pahalı ya çok ucuz. Önerim dediğim gibi video izlemen bu farkları genelde kaliteli karşılaştırma videolarında bulursun. Şunu da söyleyim not almak arada film izlemek için bu cihazların işlemcisini hissetmezsin hissedeceğin yer çoklu kullanım ve oyun kısmı o yüzden ekran kalitesi kalem kalitesi arayüz ön planda olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.