8000 TL'ye 1660S'li sistem

8400-8200'e gaming gecesinde R5 1600 ve 2060'lı sistem geliyor. Bazı insanların var işte kötü de yapılsa eleştirilmiyor ya, hayretle izliyorum. Bunu alacak olan arkadaş varsa gülerim
1600 + 2060 ikilisi özellikle işlemciye yük bindiren oyunlarda çok sağlıklı bir ikili değil. 1660S'ten 10 FPS daha yüksek veren bir kart olacak diye gidip de 200-300 TL pahalıya o makineyi tercih etmem, isteyen olursa da 1660S'e yapılacak olan ufak bir OC'la zaten 2060'ı performans noktasında aratmaz, üstüne R5 3600 gibi bir canavarı kullanabilmenin avantajını da her türlü hisseder. Bu sistemi alacak arkadaşa hayırlı olsun, bence gayet F/P toplanmış bir kasa. İşinize gelmiyorsa da almazsınız olur biter.

Sistem özelliklerine göre gayet "alınabilir" durumda. Piyasa yavaş yavaş toparlanmaya başladı 6700XT sistemin 12.000 TL'ye düştüğünü, ekran kartı stoklarının gelmeye başladığını düşünürsek ben almazdım. Yine de teşekkürler.

Tamam. Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)

Kendi formunda bile eleştirilirken burada toz kondurulmaması gerçek manada şaşırttı. Tartışmaya girmiyorum. Madem bu kadar ucuz alıp satarsınız. Bu adam 1 ay önce 2060 ve R5 3600 sistemi 2060'lar 8000'ken 9000'e çıkarmıştı...

Güç kaynağı 650W veya 600W'dı. Siz neyi savunuyorsunuz? Artık 5K'ya Amazon.com.tr'den 2060 bulunuyor??

Ya bırakın zaten hocam konudan konuya zıplıyor arkadaş zamanımıza yazık.
Açıklaman vardır umarım konudan konuya zıplıyor derken? Bu kasanın çok fiyat performans olmadığını söylüyorum. Bir ''hype'' gidiyor, eski kasaların hatrına övülüyor şu anki sistem. Eleştirmediğiniz sürece gerçek ''ekran kartı parasına F/P kasaları'' unutun, eğer avantajlıysa onlarca alın alın satarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…