Asıl ben 200 TL fazladan vermeyip R5 3600 yerine R5 1600 alan enayi görürsem gülerim.
Hah ağzınıza sağlık hocam ya.
Asıl ben 200 TL fazladan vermeyip R5 3600 yerine R5 1600 alan enayi görürsem gülerim.
1600 + 2060 ikilisi özellikle işlemciye yük bindiren oyunlarda çok sağlıklı bir ikili değil. 1660S'ten 10 FPS daha yüksek veren bir kart olacak diye gidip de 200-300 TL pahalıya o makineyi tercih etmem, isteyen olursa da 1660S'e yapılacak olan ufak bir OC'la zaten 2060'ı performans noktasında aratmaz, üstüne R5 3600 gibi bir canavarı kullanabilmenin avantajını da her türlü hisseder. Bu sistemi alacak arkadaşa hayırlı olsun, bence gayet F/P toplanmış bir kasa. İşinize gelmiyorsa da almazsınız olur biter.8400-8200'e gaming gecesinde R5 1600 ve 2060'lı sistem geliyor. Bazı insanların var işte kötü de yapılsa eleştirilmiyor ya, hayretle izliyorum. Bunu alacak olan arkadaş varsa gülerim![]()
Tamam. Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)1600 + 2060 ikilisi özellikle işlemciye yük bindiren oyunlarda çok sağlıklı bir ikili değil. 1660S'ten 10 FPS daha yüksek veren bir kart olacak diye gidip de 200-300 TL pahalıya o makineyi tercih etmem, isteyen olursa da 1660S'e yapılacak olan ufak bir OC'la zaten 2060'ı performans noktasında aratmaz, üstüne R5 3600 gibi bir canavarı kullanabilmenin avantajını da her türlü hisseder. Bu sistemi alacak arkadaşa hayırlı olsun, bence gayet F/P toplanmış bir kasa. İşinize gelmiyorsa da almazsınız olur biter.
@yesososo, sizi şu dakika itibarıyla muhatap bile almıyorum, zamanım değerli.
Açıklaman vardır umarım konudan konuya zıplıyor derken? Bu kasanın çok fiyat performans olmadığını söylüyorum. Bir ''hype'' gidiyor, eski kasaların hatrına övülüyor şu anki sistem. Eleştirmediğiniz sürece gerçek ''ekran kartı parasına F/P kasaları'' unutun, eğer avantajlıysa onlarca alın alın satarsınızYa bırakın zaten hocam konudan konuya zıplıyor arkadaş zamanımıza yazık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.