Ne çok iyi kasa abi. Asla kaçmaz, yine yapmış durmamış. Resmen ekran kartı fiyatına. Bu adam bu işi yapıyor abi.Hocam bir de 5500XT ekran kartlı sistem var.
NOVA-5500XT / Intel Core i5-10400F / ASUS DUAL RX 5500 XT 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-5500XT oyuncu bilgisayarı Intel i5 10400F ve ASUS RX5500 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Açıklaman vardır umarım konudan konuya zıplıyor derken? Bu kasanın çok fiyat performans olmadığını söylüyorum. Bir "hype" gidiyor, eski kasaların hatrına övülüyor şu anki sistem. Eleştirmediğiniz sürece gerçek "ekran kartı parasına F/P kasaları" unutun, eğer avantajlıysa onlarca alın alın satarsınız
Birkaç hafta içerisinde 2060'lar 4K'ya 5K'ya düşünce, 6.5-7.5K'ya da bu sistemler düşünce pahalıymış dersiniz. ''Kandırıldık'' falan falan...Bak güzel kardeşim ben dediğin adamı tanımam önce ki sistemlerini de bilmem fakat 8700 TL'ye 2060-R5 3600'lü bir Sistem'e kötü alınmaz diyen adamın aklından şüphe ederim konudan konuya atlanan donanım konuşurken gidip kişiler üzerinden kendine toz kondurmuyor vesaire demen anlamışsındır umarım.
Birkaç hafta içerisinde 2060'lar 4K'ya 5K'ya düşünce, 6.5-7.5K'ya da bu sistemler düşünce pahalıymış dersiniz. "kandırıldık" falan falan...
Birkaç haftayı 1 hafta mı anlıyorsun? Güle güle kardeşim gözüme gözükme.
Bence bilerek muhalefet yapıyorsunuz.Birkaç haftayı 1 hafta mı anlıyorsun? Güle güle kardeşim gözüme gözükme.
Donanım Arşivi Yeni toplama sistemBence bilerek muhalefet yapıyorsunuz.
8000-9000 arası parası olan ve bilgisayar ihtiyacı olan birisi; 8700 TL civarına R5 3600 ve 2060'lı bir sistemi alabilir. Üstelik diğer bütün parçaları da sıkıntısız.
Şu an RTX 2060, R5 3600'lı bir sistem piyasada 9500 TL civarındayken, 8700 TL civarına satılması çok büyük bir şey bence. Sırf rakip forum çıkarmış diye muhalefet olmaya gerek yok.
Size eleştiriyorsunuz diye laf etmedim.Donanım Arşivi Yeni toplama sistem
Aynen ben muhalifim falanDiğer forumda bir sürü eleştiri konusu var. Abdullah abinin kendisi cevap veriyor falan ama ben eleştiriyorum ve konudan konuya atlıyor oluyorum
Bu arada rakip forum dediğin yer buradan daha kullanışlı benim için
Donanım Arşivi Yeni toplama sistem
Aynen ben muhalifim falandiğer forumda bir sürü eleştiri konusu var. Abdullah abinin kendisi cevap veriyor falan ama ben eleştiriyorum ve konudan konuya atlıyor oluyorum
Bu arada rakip forum dediğin yer buradan daha kullanışlı benim için
Bence bilerek muhalefet yapıyorsunuz.
Şaka mısın hocam?Size eleştiriyorsunuz diye laf etmedim.
Diğer yerler ne yaparsa yapsın, daha önce çok daha iyisini yapmıştı, istese daha da iyisini yapardı diyorum. Bu adam senin benim gibi değil bu adam her videosunda markalarla bağlantılarından bahsediyor. 7800'e 2060 olmalıymış, gerçekten mükemmel olurdu diyorum. Tıpkı 1 ay önce yaptığı 2060'lı sistem gibi... Realist bakarsak öyle bir şey olamaz diyebilirsin, bende derim ki 1 ay önce yaptığı sistemi tek tek topladığında 10K+ ediyordu. Zamanında 1650S ve Monitör dahil sistem yaparken ekran kartı bedavaya gelmişti, bu da imkansız gibi gözüküyordu ama yapmıştı. Yeni yaptığı sistem eskileri gibi efsanevi mükemmel veya bir fırsat sistemi değil. Umarım bir sonraki sistemi fırsat sistemi olur.Şu an diğer yerlerde pahalı olan sistemi; ucuza satan yere "pahalı" dediğiniz diye laf ettim.
E tutma?Yav ulan küfür etmemek kendimi tutuyorum