8000 TL'ye 1660S'li sistem

Hocam bir de 5500XT ekran kartlı sistem var.
Ne çok iyi kasa abi. Asla kaçmaz, yine yapmış durmamış. Resmen ekran kartı fiyatına. Bu adam bu işi yapıyor abi.

Açıklaman vardır umarım konudan konuya zıplıyor derken? Bu kasanın çok fiyat performans olmadığını söylüyorum. Bir "hype" gidiyor, eski kasaların hatrına övülüyor şu anki sistem. Eleştirmediğiniz sürece gerçek "ekran kartı parasına F/P kasaları" unutun, eğer avantajlıysa onlarca alın alın satarsınız :)

Bak güzel kardeşim ben dediğin adamı tanımam önce ki sistemlerini de bilmem fakat 8700 TL'ye 2060-R5 3600'lü bir Sistem'e kötü alınmaz diyen adamın aklından şüphe ederim konudan konuya atlama konusunda ise donanım konuşurken gidip kişiler üzerinden kendine toz kondurmuyor vesaire demen anlamışsındır umarım.

Bak güzel kardeşim ben dediğin adamı tanımam önce ki sistemlerini de bilmem fakat 8700 TL'ye 2060-R5 3600'lü bir Sistem'e kötü alınmaz diyen adamın aklından şüphe ederim konudan konuya atlanan donanım konuşurken gidip kişiler üzerinden kendine toz kondurmuyor vesaire demen anlamışsındır umarım.
Birkaç hafta içerisinde 2060'lar 4K'ya 5K'ya düşünce, 6.5-7.5K'ya da bu sistemler düşünce pahalıymış dersiniz. ''Kandırıldık'' falan falan...

Birkaç hafta içerisinde 2060'lar 4K'ya 5K'ya düşünce, 6.5-7.5K'ya da bu sistemler düşünce pahalıymış dersiniz. "kandırıldık" falan falan...

1 hafta diye okumuşum 1 ay bekleyelim o zaman sen tahminler üzerinden devam et iki gün sonra kur 12 lira olursa görürüm seni.
Birkaç haftayı 1 hafta mı anlıyorsun? Güle güle kardeşim gözüme gözükme.

Birkaç haftayı 1 hafta mı anlıyorsun? Güle güle kardeşim gözüme gözükme.
Bence bilerek muhalefet yapıyorsunuz.

8000-9000 arası parası olan ve bilgisayar ihtiyacı olan birisi; 8700 TL civarına R5 3600 ve 2060'lı bir sistemi alabilir. Üstelik diğer bütün parçaları da sıkıntısız.

Şu an RTX 2060, R5 3600'lı bir sistem piyasada 9500 TL civarındayken, 8700 TL civarına satılması çok büyük bir şey bence. Sırf rakip forum çıkarmış diye muhalefet olmaya gerek yok.

8000-9000 arası parası olan ve bilgisayar ihtiyacı olan birisi; 8700 TL civarına R5 3600 ve 2060'lı bir sistemi alabilir. Üstelik diğer bütün parçaları da sıkıntısız.

Şu an RTX 2060, R5 3600'lı bir sistem piyasada 9500 TL civarındayken, 8700 TL civarına satılması çok büyük bir şey bence. Sırf rakip forum çıkarmış diye muhalefet olmaya gerek yok.
Donanım Arşivi Yeni toplama sistem

Aynen ben muhalifim falan :D Diğer forumda bir sürü eleştiri konusu var. Abdullah abinin kendisi cevap veriyor falan ama ben eleştiriyorum ve konudan konuya atlıyor oluyorum :D

Bu arada rakip forum dediğin yer buradan daha kullanışlı benim için :) Ayrıca Abdullah Abinin videolarını da izlerim ta 2017'deki DA v2 - 1050 Ti'lı sistemden beri :) Ön yargılarını ve duygularını bir kenara koy sonra konuşalım.

Aynen ben muhalifim falan :D Diğer forumda bir sürü eleştiri konusu var. Abdullah abinin kendisi cevap veriyor falan ama ben eleştiriyorum ve konudan konuya atlıyor oluyorum :D

Bu arada rakip forum dediğin yer buradan daha kullanışlı benim için :)
Size eleştiriyorsunuz diye laf etmedim.

Şu an diğer yerlerde pahalı olan sistemi; ucuza satan yere "pahalı" dediğiniz diye laf ettim.

9500-10.000 TL civarına satılan sistemi, 8700 TL'ye satan yere "pahalı" derseniz, herkes size laf edecektir. Ayrıca PSU'nun AHBC olması dışında bir terslik yok sistemde. Bence siz duygularınızla hareket ediyorsunuz. Mantığınızı kullanın.

Aynen ben muhalifim falan :D diğer forumda bir sürü eleştiri konusu var. Abdullah abinin kendisi cevap veriyor falan ama ben eleştiriyorum ve konudan konuya atlıyor oluyorum :D

Bu arada rakip forum dediğin yer buradan daha kullanışlı benim için :)

Yav ulan küfür etmemek kendimi tutuyorum biz burada donanımı konuşuyoruz bak donanim donanim kişiler değil kasayı yapan adamı değil sen geliyorsun burada yok abdullah abi yok o bu falan.

Size eleştiriyorsunuz diye laf etmedim.
Şaka mısın hocam?
Şu an diğer yerlerde pahalı olan sistemi; ucuza satan yere "pahalı" dediğiniz diye laf ettim.
Diğer yerler ne yaparsa yapsın, daha önce çok daha iyisini yapmıştı, istese daha da iyisini yapardı diyorum. Bu adam senin benim gibi değil bu adam her videosunda markalarla bağlantılarından bahsediyor. 7800'e 2060 olmalıymış, gerçekten mükemmel olurdu diyorum. Tıpkı 1 ay önce yaptığı 2060'lı sistem gibi... Realist bakarsak öyle bir şey olamaz diyebilirsin, bende derim ki 1 ay önce yaptığı sistemi tek tek topladığında 10K+ ediyordu. Zamanında 1650S ve Monitör dahil sistem yaparken ekran kartı bedavaya gelmişti, bu da imkansız gibi gözüküyordu ama yapmıştı. Yeni yaptığı sistem eskileri gibi efsanevi mükemmel veya bir fırsat sistemi değil. Umarım bir sonraki sistemi fırsat sistemi olur.
Yav ulan küfür etmemek kendimi tutuyorum
E tutma?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı