8000 TL'ye 2060 Super tabanlı sistem toplama

Hocam 100 200 TL pahalı olsa da onları tercih etsek arada hiç olmasa 500 TL var Gigabyte modelleri çok sağde o yüzden Galax aklıma yattı fanları ses yapmıyorsa fazla almayı düşünüyorum.

Anladım o zaman inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız çünkü teknik servis Türkiye'de yok sanırım varsa da ben İnternet'te bulamadım. Satıcıları var ama Hepsiburada, Teknobiyotik ve 1 tane daha vardı. Korona sürecinde kartın yurtdışına teknik servise gitme gelme süreci hayli zaman alır o yüzden inşallah sıkıntı yaşamazsınız diyorum.

Anladım o zaman inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız çünkü teknik servis Türkiye'de yok sanırım varsa da ben İnternet'te bulamadım. Satıcıları var ama Hepsiburada, Teknobiyotik ve 1 tane daha vardı. Korona sürecinde kartın yurtdışına teknik servise gitme gelme süreci hayli zaman alır o yüzden inşallah sıkıntı yaşamazsınız diyorum.

Teknobiyotik gibi firmanın bekletecegini sanmıyorum.
.

@Sylveon buradan almamın bir sakıncası olur mu galiba firma stokcu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana çok ucuz geldi ben pek güvenmiyorum özellikle elden alınmayacaksa dikkatli olun.

RTX2070 Super 4750 TL'ye veriyor 1 ay önce garantisi başlamış ama malasef bütcem yetmiyor bence güvenilir 174 tane ilanı var münkün olursa GET açtırtıcam GET'i kabul ederse güveneceğim ya da gidip elden alacağım elden almak en mantıklısı.

Bana çok ucuz geldi ben pek güvenmiyorum özellikle elden alınmayacaksa dikkatli olun.

Bu kasayı almayı düşünüyorum 11.11 indirimlerinde sıvı soğutma alırım önüne 360nm öndeki 2 fanı üstte takarım param olursa ekran kartınızıda dik takarım.

TD 500 çok daha mantıklı üstü 360 mm sıvı soğutma takılabiliyor. 275R küçük bir kasa açıkçası.

Dikey ekran kartı desteklediği için almayı düşündüm hem de biraz daha ucuz olduğu için bütceyi aşmamak için bence alınabilir.

Dikey ekran kartı yaptığınız zaman sıcalık sorunu olacaktır cama çok fazla yaklaşıyor ve hava akımına ters kalıyor.

Sharkoon Rev 200 alıp hem herhangi bir eklenti olmadan ekran kartı dik gözükür (32 CM'den kısa olmalı. Strıx sıkıntı olmaz) ve arkaya 240 MM sıvı soğutma eklerseniz tam olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart olarak Asus Aura Sync ve daha iyi VRM için Asus TUF B550 öneririm.

Dikey ekran kartı yaptığınız zaman sıcalık sorunu olacaktır cama çok fazla yaklaşıyor ve hava akımına ters kalıyor.

Sharkoon rev 200 alıp hem herhangi bir eklenti olmadan ekran kartı dik gözükür (32 Cm'den kısa olmalı. STRIX sıkıntı olmaz) ve arkaya 240 mm sıvı soğutma eklerseniz tam olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart olarak ASUS Aura Sync ve daha iyi VRM için ASUS TUF B550 öneririm.

Düşünüyorum şu an piyasa biraz daha düşerse Gigabyte ve MSI tüm kartlarını çıkartsın ASUS'un fiyattları düşer bende alırım 1100TL çivarlarına düşerse.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı