Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Temmuz 2020 #41 Açıkçası üst seviye RTX 2060 Super bence daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Açıkçası üst seviye RTX 2060 Super bence daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #42 Sylveon dedi: Açıkçası üst seviye RTX 2060 Super bence daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ama alacagım kartın stokları bitti magzada aynı fiyatta yok başka o yüzden bu modeli alacağım.
Sylveon dedi: Açıkçası üst seviye RTX 2060 Super bence daha mantıklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ama alacagım kartın stokları bitti magzada aynı fiyatta yok başka o yüzden bu modeli alacağım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Temmuz 2020 #43 Sıfır Galax RTX 2060 Super alırım bence daha mantıklı göreceğini gibi 2060 Super ile 2070 arasında neredeyse fark yok.
Sıfır Galax RTX 2060 Super alırım bence daha mantıklı göreceğini gibi 2060 Super ile 2070 arasında neredeyse fark yok.
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #44 Sylveon dedi: Sıfır Galax RTX 2060 Super alırım bence daha mantıklı göreceğini gibi 2060 Super ile 2070 arasında neredeyse fark yok. Genişletmek için tıkla... Garanti sorunu var o yüzden o topa hiç girmedim bir de ileride ekran kartını satarsam yükseltmek için Yozgat gibi biyerde Galax markasının tercih edeceklerini düşünmüyorum.
Sylveon dedi: Sıfır Galax RTX 2060 Super alırım bence daha mantıklı göreceğini gibi 2060 Super ile 2070 arasında neredeyse fark yok. Genişletmek için tıkla... Garanti sorunu var o yüzden o topa hiç girmedim bir de ileride ekran kartını satarsam yükseltmek için Yozgat gibi biyerde Galax markasının tercih edeceklerini düşünmüyorum.