8000 TL'ye Ankara'da spor salonu önerisi

Kilo vermeden ziyada alım için gidilecek zaten, kas ve havim alma odaklı, sağolasın ilk başta protein tozu şart mmı veya zararı olur mu eğerki doğal etle beslenebiliyorsak
Eğer ihtiyacın olan proteinini doğal besinler yoluyla karşılayabiliyorsan protein tozuna ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Zaten çok fazla yemek yemen gerekecek kilo alımı için, protein ihtiyacını illaki karşılarsın.

Eğer ihtiyacın olan proteinini doğal besinler yoluyla karşılayabiliyorsan protein tozuna ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Zaten çok fazla yemek yemen gerekecek kilo alımı için, protein ihtiyacını illaki karşılarsın.

Şimdi ister istemez yağda alınır değil mmi onun zararı olur mu peki amaç sağlıklı kas eklemek ya hani?

Şimdi ister istemez yağda alınır değil mmi onun zararı olur mu peki amaç sağlıklı kas eklemek ya hani?
Sağlıklı bir şekilde kilo alımı yağlanmaya yol açmaz. Kilo almak zordur. Öncelikle bazal metabolizma hızınızı hesaplayın. Bu hesabın daha fazlası bir kaloriyle beslenmeniz gerekecek. Gainer tozu alıp bunu hızlandırabilirsiniz fakat ben yiyebilirim derseniz hiç gerek yok. Unutmayın, kilo almak için fazla yemek, yağlı ve sağlıksız beslenmek değildir.

Sağlıklı bir şekilde kilo alımı yağlanmaya yol açmaz. Kilo almak zordur. Öncelikle bazal metabolizma hızınızı hesaplayın. Bu hesabın daha fazlası bir kaloriyle beslenmeniz gerekecek. Gainer tozu alıp bunu hızlandırabilirsiniz fakat ben yiyebilirim derseniz hiç gerek yok. Unutmayın, kilo almak için fazla yemek, yağlı ve sağlıksız beslenmek değildir.

Sabah: 1 bardak yulaf, 2 haşlama yumurta, 2 kaşık fıstık ezme, biraz süt, ve 1 adet muz.
Ara öğün: Biraz peynir 2 adet haşlama yumurta 2 dilim tam tahıl ekmek.
Öğlen: Et + pilav + yeşillik.
Akşama doğru spor.
Spor sonrası tam tahıl ekmek + et +karbonhidrat

Bu çok mu yağ yapar, aslında güzel de plan.

Sabah: 1 bardak yulaf, 2 haşlama yumurta, 2 kaşık fıstık ezme, biraz süt, ve 1 adet muz.
Ara öğün: Biraz peynir 2 adet haşlama yumurta 2 dilim tam tahıl ekmek.
Öğlen: Et + pilav + yeşillik.
Akşama doğru spor.
Spor sonrası tam tahıl ekmek + et +karbonhidrat

Bu çok mu yağ yapar, aslında güzel de plan.
Kalori planına göre porsiyonları ayarla gayet güzel yanlız daha fazla sebze ekle. Meslea etin yanında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı