8000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

Hocam iyi güzel söylemişsiniz de 1070 ti ve 4k monitör bu fiyata toparlayabilirmiyiz ki? Fiyatı uçar gibime geliyor. Rica etsem bana toplarmısınız böyle bir sistem? Vatandan toplayıp ss atabilirsiniz. Görmek için sadece. Alırken sistemi vatandan almayacağım. Bu arada zotac markasını biliyorum kaliteli oda.

Ağzına sağlık bende monitörü yazcaktım şimdi
Monitörü değiştireceğim
Teşekkürler. Galiba bu sistemi toplamak daha mantıklı. İşlemci i5 8600k dan iyimi sizinki ?

Monitörü değiştireceğim

Teşekkürler. Galiba bu sistemi toplamak daha mantıklı. İşlemci i5 8600k dan iyimi sizinki ?
Hayır i5 8600k daha iyidir fakat f/p olarak Ryzen 5 2600.

7078 TL'ye canavar gibi sistem. İleride upgrade yapmayacaksanız yukarıda ki arkadaşın sistemini önermiyorum. Kalan 920 TL'ye maalesef 0 2K monitor bulmak zor. 1080P rahat bulunur. Bu ekran kartına 2K daha güzel olacaktır. Ayrıca forumda alıcı olarak 2K monitor yazıp 1000 TL konu açarsan satan bulursun. SSD bırakırsan ve R5 2600 yaparsan. Samsung LC24FG70FQMXUF 23.5" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Fiyatı bu monitoru alabilirsin. Ekran kartı bu fiyata en iyisi bu arada.

Monitörü değiştireceğim

GTX 1080'li olanı mı GTX 1070ti olanı mı beğendin?

acaba https://i.hizliresim.com/1EEMmD.png bu bilgisayarı almamı önerir misiniz
Öncelikle yeni konu açın ve bütçenizi belirtin. Sistem DDR3 yani uzun ömürlü değil. 1600 MHz DDR3 için en iyi değer olabilir ama sana daha iyi bir sistem toplayabiliriz. Ayrıca İ5 kaçıncı nesil olduğunu yazmamış büyük ihtimalle İ5 650'dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…