Merhaba, genel olarak FPS ve MOBA oynuyorum. Valorant için yüksek yenileme hızı olan bir monitör bakıyorum ama kurgu yaptığım için renklerden de ödün vermek istemiyorum. IPS panel ve yüksek yenileme hızı olan bir monitör almalıyım sanırım. ASUS TUF VG259QM hakkında ne düşünüyorsunuz? Önereceğiniz başka monitör var mı? Fiyat 1000-2000 TL oynayabilir.
En ucuz ViewSonic Elite XG270 27" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Elite XG270 27" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.202,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam bunu da düşündüm fakat 4k valorant gibi bir oyunda gerekli olur mu bilemedim, ara sıra PS5 bağlarsam belki mantıklı olabilir de. Sağ ol yine de. diğer attığın monitöre bakıyorum şimdi.
Hocam bunu da düşündüm fakat 4K Valorant gibi bir oyunda gerekli olur mu bilemedim, ara sıra PS5 bağlarsam belki mantıklı olabilir de. Sağ ol yine de. Diğer attığın monitöre bakıyorum şimdi.
Hocam 2070 Super var sistemde 240 FPS altına düşmem diye düşünüyorum çoğu oyunda. AAA oyunları PS5 konsolumda oynuyorum, o da televizyona bağlı zaten.