8000 TL'ye oyun için monitör önerisi

omer97

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, genel olarak FPS ve MOBA oynuyorum. Valorant için yüksek yenileme hızı olan bir monitör bakıyorum ama kurgu yaptığım için renklerden de ödün vermek istemiyorum. IPS panel ve yüksek yenileme hızı olan bir monitör almalıyım sanırım. ASUS TUF VG259QM hakkında ne düşünüyorsunuz? Önereceğiniz başka monitör var mı? Fiyat 1000-2000 TL oynayabilir.

Bu monitör senlik ancak biraz fazla aşıyor bütçeni. Abilirsen bakabilirsin.

Adam 1080p monitör düşünüyor siz 4k atıyorsunuz. Sistem bilmeden bu öneriyi yapmak pek doğru değil.

Adam 1080p monitör düşünüyor siz 4K atıyorsunuz. Sistem bilmeden bu öneriyi yapmak pek doğru değil.

Öneri istiyor bende öneriyorum. 240Hz istersen bunu alabilirsin.

Hocam bunu da düşündüm fakat 4k valorant gibi bir oyunda gerekli olur mu bilemedim, ara sıra PS5 bağlarsam belki mantıklı olabilir de. Sağ ol yine de. diğer attığın monitöre bakıyorum şimdi.
Adam 1080p monitör düşünüyor siz 4k atıyorsunuz. Sistem bilmeden bu öneriyi yapmak pek doğru değil.
Hocam 2070 Super var sistemde 240 FPS altına düşmem diye düşünüyorum çoğu oyunda. AAA oyunları PS5 konsolumda oynuyorum, o da televizyona bağlı zaten.

Hocam bunu da düşündüm fakat 4K Valorant gibi bir oyunda gerekli olur mu bilemedim, ara sıra PS5 bağlarsam belki mantıklı olabilir de. Sağ ol yine de. Diğer attığın monitöre bakıyorum şimdi.

Hocam 2070 Super var sistemde 240 FPS altına düşmem diye düşünüyorum çoğu oyunda. AAA oyunları PS5 konsolumda oynuyorum, o da televizyona bağlı zaten.

FPS oyunlarını işlemci daha çok etkiliyor. 240Hz rahat alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı