8000 TL'ye oyun için monitör önerisi

Arkadaşlar sakin olalım, hepiniz iyi niyetiniz dolayısıyla buradasınız. Bana yardım etmek istiyorsunuz teşekkür ederim ama tartışmayalım bu şekilde.

Hepimiz düşündüğü monitörü atarsa ortak kanıya varalım istiyorum. Yarın almak niyetindeyim :)

Hocam VG259QM düşünmüştüm ben de. Farkını biliyor musunuz bu 2 model arasındaki? Biliyorsanız hangisini almak mantıklıdır?

Kurgu yapıyorsan TN panel alma. IPS tercih et. Gözünü yoracağını düşünüyorsan VA bak.

Hocam VG259qm düşünmüştüm ben de. Farkını biliyor musunuz bu 2 model arasındaki? Biliyorsanız hangisini almak mantıklıdır?

Elite, TUF monitörlerden çok daha iyi. 40Hz için TUF almaya değmez. Elite tercih et.

Kurgu yapıyorsan TN panel alma. IPS tercih et. Gözünü yoracağını düşünüyorsan VA bak.

Elite, TUF monitörlerden çok daha iyi. 40Hz için TUF almaya değmez. Elite tercih et.
IPS benim için önemli kurgu dolayısıyla haklısınız. Sanırım fark da panel farkı 258QM ve 259QM arasındaki. Bu bağlamda 1080p 240Hz olan XG270 mi alıyoruz? 1080p 27 inç ekranda sorun olmaz mı dersiniz?

IPS benim için önemli kurgu dolayısıyla haklısınız. Sanırım fark da panel farkı 258QM ve 259QM arasındaki. Bu bağlamda 1080p 240Hz olan XG270 mi alıyoruz? 1080p 27 inç ekranda sorun olmaz mı dersiniz?
Ekrana yakın bakıyorsanız 27" 1080p sorun çıkarır. Fakat 30cm falan uzaklığınız var ise sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Bana göre insanlar 27 inç 1080p'de piksellerin sayılmasını çok abartıyor.

IPS benim için önemli kurgu dolayısıyla haklısınız. Sanırım fark da panel farkı 258qm ve 259qm arasındaki. Bu bağlamda 1080p 240Hz olan XG270 mi alıyoruz? 1080p 27 inç ekranda sorun olmaz mı dersiniz?

Ekran kalitesi farkı biraz. Elite, ViewSonic'in en üst modeli. Yorumları da dikkat ederek çoğu kişiye öneriyorum bir sıkıntı çeken görmedim.

Ekrana yakın bakıyorsanız 27" 1080p sorun çıkarır. Fakat 30cm falan uzaklığınız var ise sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Bana göre insanlar 27 inç 1080p'de piksellerin sayılmasını çok abartıyor.
Ekran kalitesi farkı biraz. Elite, ViewSonic'in en üst modeli. Yorumları da dikkat ederek çoğu kişiye öneriyorum bir sıkıntı çeken görmedim.
LG UltraGear 27GN88A-B Monitör 10 bit renk doğruluğu yüksek 144 Hz oyun için ideal ama 144 Hz sizin için yeterli değilse ViewSonic Elite XG270 Monitör
Üşenmedim ölçtüm 32 cm ekrana uzaklığım. ViewSonic Elite XG270 siparişini geçiyorum o halde. FPS oyunlarında fark yaratacak ve renklerin doğru olacağı monitör budur. Hepimiz hemfikir miyiz? 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı