Birkaç gün beklediğinize değecek bir sistem ile arkanıza bakmadan oyun keyfi yaşayabilir yada bütçenizin bir bölümünü Vatan 'a kaptırdığınız için donanımdan kıstığınız bir sistemde keşkeler yaşayabilirsiniz.
Hocam ben de bu sistemi toplayacağım, işsiz olduğum için şuan yavaş bir şekilde gelişme gösteriyor benim tarafımdan. Sitelerin hepsini Technopat'tan araştırarak ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek ekledim zaten.
Hepsiburada' dan biraz acele ile toplandı üzerine yorum alın içinize de sinerse alın, güvenilir bir bilgisayarcıya toplatıp bir daha da arkanıza bakmayın. Gerçi kasa ve güç kaynağından emin olamadım.
Hepsiburada' dan biraz acele ile toplandı üzerine yorum alın içinize de sinerse alın, güvenilir bir bilgisayarcıya toplatıp bir daha da arkanıza bakmayın. Gerçi kasa ve güç kaynağından emin olamadım. Eki Görüntüle 316407
Arkadaşın paylaşımından yola çıkarak benim paylaştığım Gaming X ekran kartı gereksiz derecede pahalı oluyor, açıkçası eklerken elimde varmadı ama istenebilir diye paylaştım. Bu ekran kartı değiştirilerek yine GTX 1080 seçeneklerinden daha uygun fiyatlı ve tavsiye edilen bir tanesi eklenerek, Psu, Ssd veya Hdd üzerine oynamalar yapılabilir. Buradan sonrasını sizlere bırakıyorum, cümleten iyi geceler.
Bu arada ürünlerin stoğu patır patır bitiyor, kasa eklediğim fiyatta tükenmiş, alternatif sunuyor sepette bilginize.