8000 TL'ye R5 2600 ve GTX 1060 6GB'lı Sistem Toplama

Birkaç gün beklediğinize değecek bir sistem ile arkanıza bakmadan oyun keyfi yaşayabilir yada bütçenizin bir bölümünü Vatan 'a kaptırdığınız için donanımdan kıstığınız bir sistemde keşkeler yaşayabilirsiniz.

Benim baktığım kadarıyla ekran kartı gibi bileşenleri kapsamıyor sanırım hocam monitörlerde çok büyük indirimler falan gördüm ben.

Vatan gereksiz pahalı hocam şu dizdiğim sistemi Vatan'da 8000 üstü dizersiniz. Bence 1070Ti'lı sistem için bir kaç gün sabretmeye değer.
Hocam siteler güvenilir dimi bide buna işletim sistemi için format atılması lazım windows 10 filan onuda ayarlarız zaten

Hocam siteler güvenilir dimi bide buna işletim sistemi için format atılması lazım windows 10 filan onuda ayarlarız zaten
Hocam ben de bu sistemi toplayacağım, işsiz olduğum için şuan yavaş bir şekilde gelişme gösteriyor benim tarafımdan. Sitelerin hepsini Technopat'tan araştırarak ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek ekledim zaten.

Hepsiburada' dan biraz acele ile toplandı üzerine yorum alın içinize de sinerse alın, güvenilir bir bilgisayarcıya toplatıp bir daha da arkanıza bakmayın. Gerçi kasa ve güç kaynağından emin olamadım.
zzzzzz.jpg

Hepsiburada' dan biraz acele ile toplandı üzerine yorum alın içinize de sinerse alın, güvenilir bir bilgisayarcıya toplatıp bir daha da arkanıza bakmayın. Gerçi kasa ve güç kaynağından emin olamadım.
Eki Görüntüle 316407
Arkadaşın paylaşımından yola çıkarak benim paylaştığım Gaming X ekran kartı gereksiz derecede pahalı oluyor, açıkçası eklerken elimde varmadı ama istenebilir diye paylaştım. Bu ekran kartı değiştirilerek yine GTX 1080 seçeneklerinden daha uygun fiyatlı ve tavsiye edilen bir tanesi eklenerek, Psu, Ssd veya Hdd üzerine oynamalar yapılabilir. Buradan sonrasını sizlere bırakıyorum, cümleten iyi geceler.
Bu arada ürünlerin stoğu patır patır bitiyor, kasa eklediğim fiyatta tükenmiş, alternatif sunuyor sepette bilginize.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı