8000 TL'ye Render Makinesi

Dengeli olmadı, Render seviyesine göre 4930K soket 2011 seçmek şarttır! hobi olarak ilgileniyorsan yukardaki gibi zevkine göre diz fakat iyi bir konfor için parayı düzgün yönlendirmen gerek, en basiti AX serii güç kaynağı yerine RM yada TX seçilebilir. Aynı şeyi seçtiğin anakart modeli içinde söyleyebilirim.
İşin özü yapacağın işe (kullanım alanı) göre parçaları seçmelisin beğendiğin hoşuna gittiği için yada bir bölüme aşırı yüksek kalite parça seçmek performans getirmez, bana göre saçma.
 
Yukarıda arkadaşın verdiği linkte Force GS öneriliyordu onu dikkate aldım. Ayrıca yazma hızı biraz daha yüksek gözüküyordu.

Doğru seçim :)

Çünkü GS serisindeki Nand Flash yongalar asenkron olarak çalışır. Asenkron yongalar sıkıştırılmamış verilerde, senkron olanlar ise sıkıştırılmış verilerde daha iyi performans sergiler. Hız konusunu fazla düşünmeyin, 550-500 yazma/okuma sınıfındaki SSD'ler arasındaki performans farklarını sadece sentetik testlerde görebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı